Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

novoten 

všechny recenze uživatele

People say I'm a marshmallow. A když vidím, kolik lidí se v komentářích chlubí, že seriál nikdy nesledovali a přesto se na film hladově vrhli a následně nevěděli, která bije, tudíž hodnotí nízko, nevím, jestli se smát nebo brečet nad inteligencí jednotlivých uživatelů. Ale nechme je spát. Na snímek, který původně měl být na koleně dělaným dárkem pro fanoušky je óda na jeden z nejzbožňovanějších teenagerských seriálů až neuvěřitelně precizní práce. Rozhodnutí rozvinout případ v období kolem školního srazu sice považuji za nešťastné, protože se motá kolem postav, na které nikdo moc nevzpomíná - a ti praví přihrávači Wallace, Mac a Weevil mají (tak jako v každé velké zápletce) roli jen symbolickou, ale osobní rovina funguje dokonale. I přes až překvapivě bohatou účast Pize, který mi nikdy k srdci nepřirostl. Snad právě proto je ale natolik do očí bijící, kdo že byl pro Veronicu vždy tím pravým a s kým ji drtivá většina diváků vždy bude chtít vidět, přestože analogie s další dávkou drogy působí překvapivě přesně. Jak řekl sám Jason Dohring, "higher highs, lower lows". V podobě minisérie by vše fungovalo asi ještě o chlup lépe, ale věřím, že sedm let po zrušení seriálu jako takového musel tenhle bonbonek působit jako živá voda pro všechny Marsmallows. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Tak nějak to dopadá, když si děcka hrajou na dospěláky a pustí se do řešení „zapeklitých” zločinů. Věrohodné jak blázen a o žánr mysteriózní to nezavadilo ani omylem. Zaláskovaná linka taky ničemu nepomohla, stojí totiž za starou belu. Seriál jsem neviděla a po zhlédnutí tohoto filmu s ním určitě nebudu ztrácet čas. (40%) ()

Reklama

Topco 

všechny recenze uživatele

Celovečerného pokračovateľa prvej série Veroniky Mars som dopozeral asi až na tretí raz. Zdĺhavé a herecky fádne až mdlé (jediná pozerateľná bola samotná Bell) a nebavil ma žiaden z nastolených vzťahov. Po formálnej stránke potešilo titulkové intro, ozvláštňujúci voice-over či občasná práca so žalúziami a šerosvitom. Jeden z tých slabších neo-noirov 2010´s. ()

Bad Guy 

všechny recenze uživatele

Herecký výkon hlavních hrdinů je celkem zdařilý. Nikdo nepřehrává a ani netlačí na pilu. Většina by očekávala, že režisér bude sázet nejvíce na trio s Loganem, Pizem a Veronicou. Avšak není tomu tak. Pokud byste čekali nějaké rvačky o Veronicu, tak s tím raději nepočítejte. Naopak se místo toho dočkáte zkorumpovaných poldů, originální zápletky a v neposlední řadě se střetnete s pořádně silnou atmosférou. I když první polovina je silnější než druhá, tak se tvůrci nemají za co stydět. Odvedli dobrou práci. Z teenagerského seriálu se zrodil velice solidní film, na který může vyrazit naprosto kdokoli. Kristen Bell vše zvládla na jedničku a působí věrohodně. Můžete se těšit na pokračování stopnutého seriálu a rovněž na dost kvalitní snímek, který sám o sobě opravdu a výrazně překvapil. ()

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Symbolické rozloučení Neptunské party se nese na obrovské vlně nostalgie. Prakticky všichni, co něco znamenali, jsou zpátky. Téměř dekádu odvál čas. Přesto si většina našla čas, aby si s námi zavzpomínala na doby, kdy jsme páchali nepravosti s mládežnickou nerozvážností a suverenitou nadopovanou vlastním vědomím neomylnosti. Veronica s neutuchající vášní v srdci a břitkými poznámkami na jazyku. Logan stále zápolící s vnitřními démony a Keith „otec roku“ Mars s nadhledem sobě vlastním. Poděkování ale patří všem. Legendární příběhy si zaslouží nezapomenutelné rozloučení. Veronika Mars je díky oddanosti a odhodlání svých fanoušku dostala. Děkuji za úžasnou jízdu, Verčo. Stálo to za to … ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Začalo se natáčet v létě roku 2013, šest let po skončení původního seriálu a témeř deset let po premiéře prvního dílu. (Perverz)
  • Nejprestižnější vypsaná odměna pro přispěvatele z Kickstarteru, která byla dostupná pouze pro jednoho člověka a to za dar ve výši 10 000 amerických dolarů, měla být mluvená role ve filmu, a to věta: „Váš účet, pane.“ Scéna se měla odehrávat za účasti Veronicy (Kristen Bell) a nejmenovaného „muže jejího života“. Nakonec vše dopadlo trochu jinak. Finální verze scénáře scénu s číšníkem neobsahovala, a tak dárce Steven Dengler místo toho dostal svůj „štěk“ jako vlogger z YouTube. Uvádí virální video s Jamesem Francem větou „Let's get weird!“, v překladu „A teď něco ujetýho“. Ani původní věta nezůstala nevyužitá a vzniklo k ní toto parodické video, a to přímo z dílny Roba Thomase a za účasti hlavních hvězd i fanoušků projektu. (Yalka)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama