Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

pistik 

všechny recenze uživatele

Skvelá čierna komédia, ktorá sa dá pozeražť jedine s vypnutým mozgom. herecké výkony sú hrozné, dej žiaden, ale bez ohľadu na to, je to jedna z najlepších vianočných komédií na jedno pozretie. Pri druhom vzhliadnutí by totižto mohla dostať maximálne 1*. P.S. filu veľmi pomohol slovenský dabing, pretože len v slovenčine existujú také skvostné vety ako: doboha, to bolelo. Neber meno božie nadarmo ty kretén a podobne ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvodní vykydlení rodiny je zábavné a rychlé - na úvod přistane nakopnutý psík na vrtuli větráku, o závěr se postará vržená hvězda z vánočního stromku. Rozkošná babka pedantsky setře celý obchůdek, ale na Santu je krátká. Nechybí ani prsatky v podniku U Zlatokopek, hříchy jsou sečteny i panu faráři. A že říká Santa bizonovi můj sob? Tak to je to nejmenší. Ušetřeny nejsou ani děti, kterým báječně explodují hlavičky. Navrch velmi dobrý dabing umožní vychutnat si šťavnaté dialogy. Snad jen Nicolas je neskutečný trouba, ale dá se přežít. Možná jsem se bavil víc, než v roce 2005, každopádně hodnocení ponechávám. Jo a navrch šlapací muzika v podání mj. The Gore Gore Girls nebo Machine Gun Felatio... ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Neobvyklý nápad bohužel zpracovaný nejobvyklejším způsobem, takže vznikl dost nudnej blábol. Pravda, je tam několik hezkých vtípků (vlastní zápletka, hlášky typu: Pozor, utíkejte! Blíží se Santa! a pár drobností jako baňky-granáty, dárky-bomby atp.) jenže jinak je to i na tak krátkou stopáž strašně nudný. Nehledě už k tomu, že hlavní hrdinové nejsou vůbec sympatičtí a člověk tak začne fandit Santovi. Absolutní neexistence něčeho, co by mohlo připomínat horror je taky dost an škodu, protože ta humorná složka zas tak humorná není. Dá se říct, že celej film táhne na svých mohutných bedrech jen ze řetězu utrhnutý Santíček. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmečku jako bych usedl do mašinky Emmeta Browna a odcestoval o dvacet let nazpátek do dob, kdy se točili podobné polokomediální - polohororové béčka jako Critters, Voskové muzeum, Ztracení chlapci nebo Gremlins. Báchorka o satanovu synu, který místo obdarovávání hodných dětí rozdává zlámané vazy, rozhodně není to pravé ořechové k pokapříkovské siestě, ale ani krvavou lázní po které se budete strachy počurávat při pohledu na vánoční stromeček. Jde pouze o úsměvně neškodnou blbůstku s nádechem osmdesátých let a potřebným množstvím nadsázky. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +černý humor, Santa ještě nikdy nebyl takový killer, vánoční atmosféra, morbidní, krvavé -možná zbytečně krátké, mohlo být ještě lépe obsazené/// Na tohle jsem se hodně dlouho těšil a tohle mi náramně sedlo. Zábavné, nekorektní, nikdy předtím neviděné, co to si Santa dovolil překonává všechno a všechny. Škoda jen té "povídačky" kolem jeho vzniku a jeho motivu a taky slabší závěr, který mohl být natočen jinak, ale budiž tohle jako trest pro zlobivé děti. Pustě jim to a budete mít zaručeně od vánoc klid./// Celkem 70%/// ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama