Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (156)

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Pry ma jit o sexy komedii-sexy ztelesnuje asi Paris Hilton,ktera vubec,ale vubec neumi hrat a vtipna rozhodne neni a nikdo jiny z "hercu"take ne,takze nejde vlastne ani o komedii.Jde o usmolenou teenegerovskou usmudlaninu,kde podle meho nebyl ani scenar a vse se vymyslelo na place.To same plati i o rezii,takze koukat na to doporucuji jen ve znacne podrousenem stavu,nebo za trest.Jasna a cista nula. ()

BlackTom odpad!

všechny recenze uživatele

POZOR! KOMENTÁR OBSAHUJE VULGARIZMY A EXPRESÍVNE VÝRAZY! Čo ti j*be?? To čo je? Tak toto je moc... Pred týmto filmom som mal drahú Paris akosi na háku, ale po tomto mi to nedá: Už nehraj, ty vypatlaná p*ča! Presne takto si predstavujem najhoršiu nočnú moru. Po k*kot ružovej a samá p*ča! Nikdy! Nikdy, nikdy viac! ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

Jak zaznělo v tomto „filmu“ – deset stupňů fekální stupnice, tak daleko jsme ještě nebyli. Ano, opravdu, tenhle skvost posouvá výraz FILM úplně někam jinam, za hranice únosnosti. Je TAK dementní, že jsem ho i přes podprahová očekávání chtěl v půlce už potřetí vypnout. Nestalo se (nutno dodat, že hlavně díky pomoci tmavého kamaráda Bacardiho), a tak můžu konstatovat, že snad až na pár koukatelných objektů a dobrých hlášek typu mý koule toužej po Tvý bradě nebo ztratil se viktoriin pes, vyndej toho ptáka z pusy mě tenhle výtvor místo smíchu nechal jen silně zdvihat obočí… ale abych jen nekritizoval, není to zas o tolik horší, než klasické břekčovité teen-komedie USA… zkrátka jedna hvězda ze soucitu a jeden vzkaz na závěr: paris, trhni si, Tebe a růžovou nechci hooodně dlouho vidět. 20% ()

orkadimenza odpad!

všechny recenze uživatele

Nenacházím slov pro to, co jsem byl ochoten podstoupit. Nerad dělám ukvapené závěry, ale tohle byl OPRAVDU ten nejhorší film, co jsem kdy viděl. Trapné, nevtipné a nechutné (u scény s padajícími kondomy se mi začalo navalovat). Právě sem patří nálepka "na vlastní nebezpečí", tohle opravdu nezkoušejte. ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! Tak ale čo sa dalo čakať keď v hlavnej úlohe bola profesionálna herečka Paris Hilton, ktorá má nesmierne veľa skúseností s herectvom.. a teraz ju všade pchajme lebo je slávna juuu tešíme sa.. A tí režiséri si mysleli, že toto bude vtipné a zaujme to široké spektrum mladých divákov lebo sa tam preberal sex?! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)
  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama