Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak další zářez do rakve. Seagal už dávno není tím kým býval a věk (potažmo v jeho případě váha) se nedají zastavit. Pořád patří mezi moje největší oblíbence, jenže to jen díky svým starým filmům. Z jeho novější tvorby je mi místy až na blití a pro jeho dobro bych mu radil, ať to raději zabalí dokud je ještě čas. Ty zpomalené scény byli opravdu chytrým tahem, jak zamaskovat nemohoucnost hlavního hrdiny, který už nestačí pobrat dech po jedné otočce. Máchat rukama ovšem ještě umí a sem tam přidá i nějakou tu hlášku, které se dá i zasmát. Asi nejvíc z celého filmu se mi líbil výběr ženských. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Ušiel mi začiatok a do konca som už nepochopil o čo v tomto filme vlastne ide. Ako pri všetkých posledných filmoch bývalého drviča kostí, v súčasnosti hrocha Seagala, sa väčšina filmu odohráva v tme (asi aby toľko nekričali mastodontie proporcie hlavného hrdinu), výsledkom čoho je, že človek v podstate nevie čo sa vlastne na obrazovke odohráva. Akcia je natočené biedne aj na Stevenove pomery, dej je blábol o nejakej droge meniacej ľudí na vražedných magorov a celé to nedáva zmysel. Väčšinou dokážem na Seagolových filmoch nájsť aspoň niečo pozitívne, za čo by si zaslúžil čo i len tú jednu hviezdičku, no tu to bolo nemožné. Toto je čistá nepozerateľná sračka u ktorej je akákoľvek zábava vylúčená. 1+/10 ()

Reklama

Ronyk7 odpad!

všechny recenze uživatele

Stevenovi sem vždy fandil a vždy v hodnocení sem hledal důvod proč mu nadržovat, ale v tomto snímku jsem prostě nic nenašel. Ba naopak, je tisíc důvodů proč dát odpad. Akce je až poslední půlhodinu, ale tak katastrofálně natočená, že to snad ani hůř nejde. Dvojka Keusch Seagal ať už se spolu raději nepotkají ani na chodníku. Vždy to dopadne fiaskem. 22.04.2007 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Slabá akcia, príšerný scenár, obstojná réžia, pohodový Seagal... Žoldnieri spravedlnosti sa pre mňa stali synonymom "tej pravej" béčkovej zábavy a normálne som veril, že Steven sa udrží aspoň v Snipesovej kategórii, ale majster zase padá na držku... Vlastne on ani nie, pretože on pôsobil celkom fajn, ale chcelo by to aspoň trochu súvislejší scenár a nejakého schopného choreografa, resp. pomocného režiséra... Dopozeral som to, ale len preto, že v poslednej dobe mám na tohto valibuka slabosť spôsobenú prekvapivo príjemnými pesničkami z jeho dvoch CD... ()

HChinaski odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů na kterém mé oko kdy spočinulo. Film pro opravdu silné nátury. Nemohl jsem dva dny spát a přemýšlel kdo může odsouhlasit podobný scénář do výroby. SS tomu dal opět na prdel...Jeho filmy z minulého tisíciletí se ve srovnání s jeho současnou tvorbou jeví jako oscarové majstrštyky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)
  • Pracovný názov filmu bol Harvester. (Seag)
  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)

Reklama

Reklama