Reklama

Reklama

101 dalmatinů

  • USA 101 Dalmatians (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Majitelka módního ateliéru je nadšena návrhem mladé návrhářky Anity, která se nechala inspirovat svým psím miláčkem, dalmatinkou Perdy. Když se však od ní dozví, že dalmatini mají jemnou srst pouze jako štěňata, pustí se do realizace ďábelského plánu. V rozpadlém klášteře na venkově začne shromažďovat skoupená či jejími poskoky Horácem a Kašparem uloupená štěňata dalmatinů. Mezitím se Anita díky své dalmatince seznámí s osamělým tvůrcem počítačových her Rogerem, který má dalmatina Ponga a problém s milionářem, pro něhož vytváří počítačovou hru. Stále ještě nedostal zaplaceno, protože nedokázal vytvořit patřičně povedeného padoucha. Netrvá dlouho a koná se svatba, a pak trvá jen o něco málo déle, než manželé Anita a Roger mohou svým mazlíčkům Pongovi a Perdě blahopřát k přírůstku do rodiny v podobě patnácti malých dalmatinů. Dlouho se však neradují, protože Cruella už má na ně políčeno. Její poskoci všechna štěňátka uloupí a dopraví do skrýše, kde už se bezcitný jirchář chystá stáhnout kůži z 99 malých dalmatinů. Tomu je samozřejmě třeba zabránit a postarají se o to zvířata, která se spojí a řádně vytrestají nejen Kašpara s Horácem a jirchářem, ale také samotnou Cruellu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Když je na scéně Glenn Close, film se proměňuje v úžasnou hyperstylizovanou avantgardní a energickou podívanou. Jakmile v obraze není, jde o unylou devadesátkovou komedii. Průměrné hodnocení tu je k ničemu - ten film zanechává ve svých nejsilnějších momentech ten nejlepší možný dojem v rámci toho, čím může být. Holt to nezvládá konstantně. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Neškodná podíváná, která se hned po koukání vypaří. Glenn Close vypadá psychopaticky, ale pro mě to není záporačka v pravém slova smyslu. Dětičky potěší pohled na stovku dalmatinů, ovšem já na roztomilá zvířátka nejsem. Takže je to taková průměrná komedie, kterou prozáří pan Weasley a doktor Laurie v mile netypických rolích. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Pěkný film, který je pro mě druhým nejoblíbenějším vánočním hned po Home Alone. Animovaná verze je samozřejmě daleko lepší, ale to nemění nic na tom, že tohle je vydařený film. Ale všem je jasný, že dalmatici jsou lepší živí než kreslený. Každopádně jde o příběh o punťíkatých pejscích, kteří uniknou nebezpečí v podobě Cruelly De Vil a dvou neschopných zlodějů. Tato komedie vás dostane především pokud jí znáte od dětství. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

V tejto hereze sa uskutocnila zakonita nepodarena premena animacie 101 kusov odpornych psov do filmovej hranej podoby. Nemoznost jej prenosu je odzrkadlena v tupom a naivnom pribehu plnom hnusnych psov, klisovych vztahov a prehravajucich hercov. Film pije krv a zanasa mysel falosnou dobrotou. Slaboduchy hereticky pocin. ( videne 26.12.2019, markiza) ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Pamätám si, ako v druhej triede na základke jedna spolužiačka s týmto filmom otravovala každú jednu božiu prestávku. Že sa tie psy volajú Pongo a Perdita viem iba vďaka nej. Glenn Close sa snaží ako môže, ale toto je utrpenie. "Nikdy nespomínaj tú jeho jazvu." "Och aká obrovská jazva, už chápem, prečo nemôže rozprávať!" Hahahaha, otylé deti a ich vypatlaní rodičia sa rehocú až im popcorn zaskočil v hrdle. A potom niekoho napadlo ešte natočiť pokračovanie... Mimochodom, viete aké nákladné by bolo sa starať o toľko psov?? ()

Galerie (66)

Zajímavosti (36)

  • Když se Glenn Close objevila na scéně jako Cruella ve své děsivé paruce, kostýmu a make-upu, jeden z psů hrající Perdyho se opakovaně pokoušel odplížit se. (HappySmile)
  • Majitelé štěňat se všude pohybovali se svými pejsky, produkce jim platila pobyt v hotelu, stravování a dostali pochopitelně i honorář. (HappySmile)
  • Glenn Close (Cruella) trvala na tom, aby všechny kožešiny viděné ve filmu byly umělé napodobeniny. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama