Reklama

Reklama

102 dalmatinů

  • USA 102 Dalmatians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Módní návrhářka Cruella ve vězení podstoupila terapii, která změnila její povahu a učinila z ní milovnici zvířat. Po třech letech je propuštěna na svobodu s podmínkou, že odpracuje pět set hodin veřejně prospěšných prací. Zdá se, že se Cruella opravdu změnila. Přesvědčí se o tom sympatický Kevin Shepard, majitel psího útulku, který je ve vážných finančních potížích. Cruella všechny dluhy zaplatí a přestěhuje útulek do nových prostor. Pro Kevina pracuje kamarád Ewan, který má shodou okolností stejnou kurátorku jako Cruella, sympatickou Chloe Simonovou. Ta napravené návrhářce příliš nevěří. Doktor Pavlov, který měl na starost Cruellinu terapii, zjistí, že zvuk londýnského Big Benu ruší účinky této terapie. A právě to se stane Cruelle, která je při jedné z návštěv u Chloe vystavena intenzivnímu zvuku slavného zvonu. Znovu zatouží mít kožich z kůže malých dalmatinů a znovu se nedočkavě vrhne na své odložené kožichy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé pokračovanie známej disneyovky. Už prvý diel nemal veľmi čím nadchnúť, ale predsa len bol akosi civilnejší, upratanejší a šikovnejšie natočený. Tento druhý diel už len žmýka prevarenú vodu a neponúka absolútne nič nové, len gýč nad gýč a k tomu ešte príšerné dialógy. Hviezdu dávam za Glenn Close, ktorej táto rola jednoducha sadla, ale inak je to jedna veľká mizéria bez nápadu. 30 % ()

Antal89 

všechny recenze uživatele

Bohužel toto volné pokračování původního filmu je velmi slabým odvarem původního filmu. Jediným pojítkem mezi předchozím dějem je psychicky nadupanaá Cruella De Vil a jeden ze psů, který zvítězil nad jejími sluhy v předchozím ději a který sám bojuje za vlastní štěně. Děj celkově spíše o ničem a připadne mi stejně naivní jako např. Král džungle 2. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina, očividně založená na popularitě prvního dílu, který taky nebyl kdo ví jaký zázrak. Ale tohle? Vaření z ničeho a nakonec nutkavé přehánění některých scén za účelem vylepšení celku. Po úplném vypnutí mysli a nepřemýšlení se to zkousnout dalo, ale jinak rozhodně ne dobrý film a už vůbec ne pokračování. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jo štěnátka tu jsou pořád roztomilé. Bylo tu dokonce něco jako Noční telegraf z animovných 101 dalmatinů, ale ani to to nezachránilo. Prostě, to co bylo v jedničce vtipné, se tady projevilo minimálně. Jediné plus bych tomu dala za ty psi a papoucha z útulku. Ti byli super. Nebo jak si donesli kazetu s filmem Lady a Tramp na dívání se. Nepotřebují totiž ti psi chůvu, oni se odchůvují sami:D ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Celé zle! Po (do istej miery) zábavných "101 dalmatíncoch" prišla táto hrôza, ktorá okrem psov a hroznej Glenn Close nemá s prvým filmom spoločné absolútne nič. Takto to proste vyzerá, keď chcete natočiť pokračovanie komerčne úspešného filmu s vidinou podobného úspechu, avšak bez poriadneho príbehu. Jednu hviezdu dávam za papagája, ktorý ma pár krát prinútil jemne roztiahnuť kútiky úst. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Pokaždé, když si Glenn Close oblékla kostým Cruelly De Vil, žádný pes se k ní nepřiblížil. (LUKICKK)
  • Dalmatin bez "flíčků" je nesmysl. Proto musely být všechny flíčky odstraněny na počítači. (Hal_Moore)
  • Cruellina poznávací značka v předchozím filmu 101 dalmatinů byla DE VIL, v tomto filmu se ovšem změní na DEV IL. DEV 1L je ve Velké Británii legitimní poznávací značkou a mnoho lidí s touto značkou po předchozím dílu nezákonně přemístilo písmena na své značce, aby se jím lépe hláskovala. (HappySmile)

Reklama

Reklama