Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

titix 

všechny recenze uživatele

Zklamání, jednoznačně se to kvalit jedničky ani nedotýká. Je jasné, že pokračování je vždy srovnáváno s předchozím dílem a není už tam takové to překvapení. Ale jak je vidět na Anděl páně 2 tak pokud se nic nepodcení a připraví se kvalitní scénář tak to jde. Zde je cítit přesný opak, máme čtyři postavy přidáme další necháme je projít před kamerou a je tu dvojka.Námět kolem kterého se to točí, že by si Bolek chce vzít Holubovou, ale nějak zapomněl, že je ženatý se Studénkovou je dost bizarní, ale to se dá skousnout je to komedie. Bohužel jak je to zkonstruované ve filmu tak se z toho stává nereálná trapná fraška a to je přesně ten problém. Hodinový manžel byl v rámci komedie uvěřitelný a scénář postavám přihrával situace, které humorně řešili. Zde je to rozehrané kolem uměle rádoby vtipné situace a k tomu jsou přihozeny další rádoby vtipné scény které tak nějak ani nesouvisí " to by mohlo být vtipné to by se mohli lidi smát tak to tam dáme" Jak nám Anděl ukázal jak se dá pokračováním dobrý film vylepšit tak Manžel ukazuje jak se dobrý film dá zkazit. To co film dělá snesitelnější jsou apoň herci. Za to popravu hvězdička. ()

tomashinka 

všechny recenze uživatele

Staré moudré přísloví říká, že v nejlepším se má přestat. Hodinový manžel byl to nejlepší a Manžel na hodinu už vzniknout neměl. Pokračování navazující na právem úspěšnou první oddechovku, která sice nebyla nějakým převratným dílem, ale měla nápad, vtip a hlavně nějaký děj. Autorům se sice podařilo navázat a pokračovat tam kde jednička skončila, ale tak nemastným, neslaným a nudným způsobem, že jediné na co se dá ve filmu koukat jsou holky v plavkách a Zdena Studénková. Děj jsem manželce odvyprávěl během jedné minuty a to ostatní, čím je film násilně naplněn jsou už jen plky, skákání od jednoho k druhému přes třetího, pokusy o vtípky slabé jako urologický čaj a divný konec. Vadil mi i vzhled řady herců - Bolek Polívka, Zuzana Norisová, David Novotný by si měli uvědomit, že jsou herci, dívají se na ně statisíce lidí a měli by podle toho vypadat. Vadili mi jehovisté, kteří se ve filmu nevím proč objevovali - naprosto zbytečně a trapně. Na druhou stranu musím ocenit myslím hodně dobrou kameru - Nymburk není žádné extra krásné město, ale v Hodinovém manželovi a jeho pokračování díky dobré kameře má kouzlo a šmrnc. Na film jsem se podíval, párkrát se pousmál, ale vydržel jsem to jen kvůli holkám v plavkách. Nymburk znám jako své boty, v nymburském bazénu jsem se učil plavat (a za těch 30 let se tam vůbec nic nezměnilo) ale ani to mě neobměkčí. Dnes za jedna. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zoufalé pokračování nudící komedie ´Hodinový manžel´, který je ještě horší než jsme doufali. Proč tohle vzniklo budiž záhadou. Námět by nebyl špatný, takže opět výzva ke všemu možnému, jen ne ke komediální nudě. Ale tak hrozně napsaný scénář a jeho katastrofické zpracování je skutečně typické pro stále se zhoršující českou komediální tvorbu posledních několika let. Absolutně nezajímavý děj se táhne jak týden před výplatou a scény nataženy snad jak nejvíce to šlo. Mít to švih komedií 80. let, za půl hodiny by bylo hotovo. Ne, opravdu už ne. Pevně doufám, že ještě nevznikne trojka. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Opět se budu opakovat jako vrátekkolo, ale říkám to dokola. Dobrých herců máme dost, ale dobrých tvůrců málo jako Babišovy empatie. A geniáních tvůrců? Kromě Svěráků neznám asi nikoho a to je dost málo nemyslíte? Ono se na ten komunismus plive, kde se jen může, ale jedno se jim upřít nedá - filmy se dělaly pro lidi! ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Naivní filmová pohádka o partě aquabeláků, která zabaví jen ty nejotrlejší diváky. Skupina herců dostala několik hodin cachtání v Nymburském bazénu, Norisová se předvede, jak je pěkně vykrmená a Bolek k tomu všemu ´´zazpívá´´ písničku o tom, že je neskutečně blbej. Proboha pane Polívka, to už nikdy nedělejte. Celej film je jak laciná paštika z kopyt, kterou občas někdo koupí, protože je ve slevě. 20% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama