Reklama

Reklama

VOD (1)

Odloučeného univerzitního kampusu se zmocňuje šířící se zombie nákaza. Ve snaze zastavit šíření nákazy a skoncovat se zombie morem přichází tajná vládní služba, aby našla Patient Zero (Nultého pacienta), původního zombieho, od nějž se nákaza začala šířit, a vytvořila protilátku. Po příchodu do kampusu zjišťují agenti Alex (Emmanuelle Vaugierová) a Ellis (Ed Quinn), že celá univerzita je úplně zamořená! Alex a Ellis se vrhají do monstrózní bitvy se zombie a docházejí k odhalení, že někteří z jejich kolegů mají vlastní plány se zombie DNA... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Zombies don't read! Po Bollovi se režii vyzkoušel někdo jiný, do vínku dostal poněkud rozumnější scénář (pokud se v těchto vodách můžeme bavit o rozumu) a vyšel z toho jen vyloženě špatný a neoriginální horor, navíc s neuvěřitelně amatérskými výkony, že i kdybych tam postavil krabičku od zápalek, zahrála by to v porovnání s některými na Oscara. Proti Bollovi ale pořád parádička, takže nezasloužená jedna hvězda. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ajeje tohle netočil Boll takže to znamená automaticky vyšší hodnocení. Docela by mě zajímalo kdo jak hodnotil, jestli opravdu podle kvality filmů(což pochybuju) nebo podle toho že to už není od Bolla. První díl je aspoň zábavnej ale tohle je trapná rádoby zombie střílejda, bez jediné špetky inovace. Nevím co je horší, zpracování? Herci? No jediný co tenhle brak zachraňuje jsou nekteré masky zombíků, ale to je všechno. Film je děsná sračka která si nezaslouží ničí pozornost protože je to fakt megasračka. Nic víc, nic miň. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Páááni. ono se na to dá koukat! Ono je to (relativně) mnohem lepší než jiné Bollovi filmy. Čím to je? Jak je to možné?! Aha. On to mistr Uwe Boll nerežíroval. Překvapivě dobré masky tak na úrovni Yuznových filmů a navrch jako bonus jak takž slušný příběh. Hlavně se neztrácí příliš mnoho času zbytečnými představovačkama a jde se v podstatě hned na věc. Jediné co mě opravdu hodně ale hodně sklamalo bylo úvodní cameo Sida Haiga alias nedostižného Captaina Spauldinga. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

První díl od Uweho mám hrozně rád. Dvojka je jen strašně nízkorozpočtová sračka, na kterou se dá dívat jen kvůli pěknejm babám (Nadine Velasquez z "My name is Earl" mimochodem) a hlavní hrdina co vypadá jak Dominic Purcell sice neumí hrát, ale když má brokovnici, tak mi nevadil. Prostě pajčovina, ale zombie já můžu, takže hodnotim jak hodnotim. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste režisér sequelu nejhorší filmu poslední doby od toho nejhoršího režiséra poslední doby. Jak to trumfnout? Co takhle pár klišé v podobě speciální jednotky ("byli jsme v pekle a vrátili se") a dvou vědců - trénovaných na zabíjení zombies. A k tomu pár bab, kterým ukážeme kozy a černé prádlo. A jednoho bobra a černého psychopatického profesora s plnovousem. A zombie rugbyový tým. A požární sekeru, štípnutí zombie komárem, focení se se zombies do rodinného alba... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu šílený profesor pronese: "Keeping me alone, alone in the dark," což je odkaz jak na další sérii videoher, tak na tvůrce prvního dílu House of the Dead Uweho Bolla, který natočil film Sám v temnotě (2005), v originále Alone in the Dark. (Lorge)
  • Po úvodních titulcích se objeví nápis 29 days later, což odkazuje na zombie horor 28 dní poté (2002). (Lorge)
  • Film je natočen na motivy videohry „House of the Dead“. (Lorge)

Reklama

Reklama