Reklama

Reklama

House of the Dead

  • Německo House of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina teeanagerů je přivedena kapitánem Kirkem (Jürgen Prochnow) na opuštěný ostrov. Zde se má konat velká party. Bohužel zde čekají pouze hladové zombie. Naštěstí se ukáže, že kapitán Kirk je blázen do zbraní a ani druhá strana tak nebude zcela bezbranná. Boj proti nemrtvým může začít... Filmová verze oblíbené videohry s originálními scénami ze hry. (Pohrobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Čo môže byť debilnejšie ako pozerať film Uwa Bolla, síce v pôvodnom znení s titulkami,ale všetko to je ešte "okorenené" polským dabingom ktorý je monotóne nahovorený jedným chlapom???:) Úžasný zážitok to bol, to je fakt:) Film sám o sebe nepotrebuje komentár, skrátka ďalšia megastupidná "bollovina"... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bruno Mattei zemřel, zbyl nám Uwe Boll, o němž novinář Roger Moore řekl: "Kdo je Uwe Boll a proč nenávidí diváky? Německý specialista, jednoosobový blitzkrieg kýče, nejhorší filmař dnešních dnů". Mé první setkání s tímto německým umělcem a hned takové zklamání. Zklamání z toho, že díky jeho aureole filmového packala jsem čekal něco mnohem horšího. A ono ne, ona to je docela pěkná prdel bez hlavy a paty, ale určitě ne nejhorší film, co jsem viděl a Boll určitě není nejhorší režisér. Bavily mě popkulturní odkazy, hlavně kolem postavy Jurgena Prochnowa (těsně před tímto jsem si pouště sedmou část Star Treku, v níž Kapitán Kirk zemře) - Prochnow fakt potěší. Jsem rád, že jsem to viděl, ve slabé chvilce si to snad i někdy pustím znovu, ale každopádně, rád se podívám i na jiné Bollovy filmy. 1,5* ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Majster filmového trashu to opäť raz roztočil. Nespočetné množstvo zombiekov trhaných na kusy všemožnými spôsobmi by mal patriť do "zlatého" zombiekovského fondu. Avšak v konečnom dôsledku to bol mierne nudný film, kde ma našťastie z nudy vytrhli iba neuveriteľne zábavné akčné scény alebo maximálne nezmyselné dialógy. Akože keď sa parta rozhodla ísť do domu a prestrielať si cestu, tak to musíte všetci uznať, že to bol adrenalín. A úplne čo by som odtiaľ škrtol a som rád, že v neskorších filmoch to Uwe nepoužíval, sú rýchle prestrihy do hry, ktoré úplne nabúravali "celistvosť" príbehu. ()

sir-dave odpad!

všechny recenze uživatele

To už není ani vtipné. Něco jako když by S Club 7 byl "hororový" seriál. Všechno špatně. Vrcholem byla nejspíše akční scéna dobývaní místního domku, kde každý student nasnímaný zpomalovačkama několikrát ze všech stran, kropí hordu zombíků, jakoby strávil 10 let v armádě.. Až z titulku jsem zjistil, že jde o Uwe Bolla, pozdě bycha honit. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám nelidský nářez! Hodnocení na ČSFD mě neodradilo, nic jsem nečekal, a tudíž jsem ani nic nedostal. Tak těžce amatérský příběh bych opravdu neočekával, přeci jen, od U.Bolla jsem viděl pár kousků i slušnějších ( třeba Ve jménu krále). Smutně člověk vzpomene na perly od Fulciho či Romera, kdy s jistě menším rozpočtem vznikly zajímavé snímky. Souboj zombie a žraloka v Fulciho Zombie 2 je nezapomenutelnou scénou, naproti tomu Dům mrtvých se skládá ze samých scén snadno zapomenutelných. Nevím, zda je stupidní jen dabing, ale skvosty typu: ,, Svíce hoří!" ( a hlavní postavy se rozběhnou k zapáleným pochodním) nutí ke smíchu. Vrcholem pak je sklouzávající kryt na kameře, takže se v řadě záběrů vytvoří v horní části do očí bijící chlupatý černý obdélník. Hvězdu za masky a triky, které se mi vesměs líbily v soubojích, pokud jsem však přehlížel přivázané ruce za zády, aby mohly být odsekávány končetiny umělé. Zlatý starý Hammer... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Vo filme sa nachádza 32 záberov z pôvodnej videohry. (matt6)
  • Film sa odohráva pred udalosťami z prvej videohry "House of the Dead". (matt6)
  • Salish, meno postavy hranej Clintom Howardom, je taktiež názov indiánskeho kmeňa z oblasti pacifického severozápadu USA. (beso74)

Související novinky

Další evoluce HALO?

Další evoluce HALO?

12.06.2005

Vy všichni kdo jste trávili dlouhé hodiny palbou do odporných emzáků ve famózní pařbičce od Microsoftu, máte nový smysl života! A sice držení palců, nebo radši pěstí, aby vaše milované HALO: COMBAT… (více)

Reklama

Reklama