Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 2

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (180)

malylada 

všechny recenze uživatele

Z trailerů jsem si říkal, že mě bude čekat další průměrná hovadina se zvířátky a jak to dopadlo? Zatím nejlepší animák po Zoopolis v tomto roce !!!!!! Klasická zápletka o důležitosti rodiny, která je cílena spíš pro menší publikum a občas se nevyvaruje trapným momentům, ale vše je vynahrazováno skvělými nápady, našlapaným humorem a sympatickými postavičkami. Padá jedna hláška za druhou a akční scény srší nápady. Když je třeba dojmout diváky, tak tam prckové házejí ksichtíky a ono to funguje......7/10 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Beru pokaždé už v potaz, že nejsem cílová skupina, nýbrž jen eskorta a že tedy tím je vždy hodnocení lehce ovlivněno. Přiznávám, že mně ty animáky už začínají nejen splývat, ale i nudit. A ono to v tom množství je asi pochopitelné a je to takový zřejmě nutný vývoj. Tvůrci už chudáci nevědí koho nasazovat, protože všechno už tu bylo od vlaků a autíček po lvíčky a ryby... A tak tu máme čápy. Mně prý přinesla vrána, takže samotnou zápletku beru jen jako jakousi legendu, podobně jako tu, že děti se rodí z lásky ženy a muže :-). A teď vážněji. Animace jsou na svoji dobu standardní, sem tam je tam slušná hláška, které se zasměje i dospělý. Hrabiš mi vtipný nepřišel, neb opakovaný vtip není vtipem. kdyby s tím hoši přišli první v čápech a ne v Kosmu, neřeknu ani čáp. Ale takhle? Děcka to naštěstí nevědí a tam se nemusejí ušklíbnout. Samozřejmě tato výtka jde na vrub českému dabingu. Co mně pobavilo byli vlci. Takže za mně solidní standard a dávám za 3 zavinovačky. * * * ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem nějak vysoká očekávání, ale líbí se mi, co jsem nakonec dostal. Tohle je velmi dobrý animák s podařenou animací, který ale více sází na příběh a na humor. Příběh je originální, ale humor, ten to táhne. Chvílemi je film skutečně k popukání. V některých chvílích se mi skutečně podařilo vybouchnout smíchy. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic extra, co se animáků týče. Klasická rodinná zábava, která sebou nese alespoň jisté morální ponaučení, obsahuje několik velice vtipných charakterů a především je do jisté míry kreativní a zábavná. Storks plní všechny zažité pořádky animovaných filmů na jedničku, ale nepřidávají toho tolik navíc. Ano některé momenty jsou sice hodně debilní, dalo by se říct, že prostě správná ptákovina. Třeba vlčí formace mi přišli jako geniální tah. Celkově nic, co Vás dostalo ze židle, ale na nedělní odpoledne? Proč ne. ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase jeden super animák, našlapaný akcí, vtipem a parodií od začátku do konce. Nechyběla klasická výchovná témata o důležitosti hodnot, ale vzhledem k tomu, že je to hlavně pro děti, tak to tam má své místo. Snímek mě opravdu bavil, dlouho jsem se tolik u filmu nenasmála. Jen těch dětí bylo moc. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama