Reklama

Reklama

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec

  • USA Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejrychlejší muž na čtyřech kolech. To je Ricky Bobby (Will Ferrell) – mohutný vlasatý americký stroj na vítězství a jeden z největších jezdců série NASCAR v celé její historii. Je to sice trochu zabedněný idiot s poněkud větší dávkou odvahy, ale má všechno, co si může přát: luxusní dům, okouzlující manželku (Leslie Bibb) a tolik hamburgerů, kolik se do něj vejde. Rickyho super divoký životní styl však zasáhne nečekaná rána, když mu porážku uštědří namyšlená evropská jednička Jean Girard (Sacha Baron CohenBorat) a udělá z něj ubohou, vystrašenou trosku. Navíc si jeho ženu i úspěch přivlastní jeho stejně bláznivý "kámoš" Cal Naughton, Jr. (John C. Reilly). A tak Rickymu nezbývá než opět pořádně šlápnout na pedál, aby svou kariéru vrátil do starých kolejí, porazil Girarda a získal zpátky slávu a bohatství. Protože jak Ricky vždycky říkal: "Když nejsi první, jsi poslední!" (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (210)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám některým milovníkům, ale Will Ferrell pro mě bude vždy křečovitý a na sílu hrající "komik", který mi vždy připomíná vánočního skřítka ze stejnojmenného filmu. Co se ale dělo v tomto díle, snad abych nechal na druhých. Sprostá děcka, rádoby silácké hlášky při závodech atd. atd. Světlým okamžikem byla modlitba u "vánoční" tabule: "Ježíšek může mít vousy, může být v závodním oblečení ..." --- "Já mám rád dětskou verzi". Ne že by některé hlášky byly úplně pitomé. Ale bylo to asi fakt pro diváky, kteří nemají už vůbec žádný vkus. A ti, kteří jej mají, tak byli zřejmě v pomatení smyslů. Snad chtěli něco hodně lehkého... PS: Já nejsem zrovna nejnáročnější divák, ale toto byla opravdu hovadina. Ovšem do odpadu jsem si s ní netroufl. Jo, a abych vyhrával, taky bych chtěl trénovat se šátkem na očích. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Velmi do pohody odreágovačka. Nečekejte nic extra, naprosto se uvolněte, a film si budete užívat. Vtípky zde jsou, a ne jednou se člověk zasměje. Bohužel zde jsou i nudnější scény, ale na odreágovaní to stačí. Za mě dávám hodnocení na slušné tři hvězdičky s tím, že nevylučuju projekci v budoucnu a třeba i zvýšení hodnocení. Když chcete bejt závodní řidič, tak je hlavní neposlouchat nuly, jako je vaše učitelka. Chce, abyste postupovali pomalu, a to je chyba, protože pomalej jen šolíchá, a ten rychlej si zapíchá. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Docela fajn, pokad od toho opravdu neocekavate nejlepsi film vsech dob, ale berete to jako srandu. Zvlaste povedena a vtipna scena mi prisla, jak se stal ten Francouz - jeho uhlavni nepritel a ten ktery mu vzal misto ve staji a kvuli nemuz byl ztrapnen pred celym narodem. Ta scena je, kdyz v televiznich zpravach davaji dokument z jeho zivota, pak to skonci a oba redaktori jeste nevericne koukaji a je videt ze jsou z toho docela mimo....jinak docela sranda ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

653. hodnocený film: Z počátku jsem si myslel, že si prohlídnu film s prvky komedie, ale také film se závodním duchem. Již od samého počátku jsem byl ale přesvědčen, že tenhle film si zaslouží maximálně 3* a bude to tak akorát. Po shlédnutí jsem zůstal na svých a film taky. Jenom si myslím, že snaha být vtipný za každou cenu není vždy to pravé. A co ta přílišná vulgárnost těch dvou spratků Rickyho? No a když už má tahle pěknou ženskou, která se ve filmu chlubí výstavníma kozama a ukazuje je jenom zády či bokem ke kameře, to je docela hřích. Možná, že by to filmu prospělo. 3* jsou tedy fakr nakonec maximem a snad i zaslouženým. 3* ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ač nerad, tak musím hodnotit pouze jednou jedinou hvězdičkou. Žádné hlášky, žádné gagy, žádný humor. Takže zbyly jen příšerně blbé kecy hlavních protagonistů. Btw. absolutně všechny charatery mi přišly úžasně stupidní. To mě mrzí, pač mám Willa Ferrella rád, ale tady teda šlápnul sakra vedle!!! Nepovedený film, který měl rozhodně na víc... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (33)

  • Prvých štyristotisíc systémov PlayStation 3 obsahovalo Blu-ray kópiu tohto filmu mesiac pred vydaním DVD. (Arsenal83)
  • Rickyho otec jezdí po celý film tímto automobilem: 1969 Chevrolet Chevelle Malibu. (Matty)

Reklama

Reklama