Reklama

Reklama

Krycí jméno: Čistič

  • Česko Krycí jméno: Cleaner (více)
Trailer

Obsahy(1)

Cedric the Entertainer, Lucy Liu a Nicollette Sheridan v jedné z „nejrychlejších“ akčních komedií.  Jake je zdánlivě obyčejný chlapík, který nemá ponětí, kdo vlastně je. Po omračující ráně od záhadného útočníka se probere v pokoji vedle mrtvého agenta FBI a díky tomu se zamotá až do vládní konspirace. Jeho pronásledovatelé uvěří tomu, že Jake je tajný agent, který má klíč k mnoha informacím o spiknutích v FBI a CIA. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdičku dávám za Lucy Liu. Toho trapného černocha s ještě trapnějším jménem by měli někde zakopat, aby se už nedostal do žádného filmu. Ne, že by ve filmu nebylo pár dost vtipných scén. Například to plácání babičky ve výtahu přes prdel bylo skvělé, ale celek je tak ubohý, až hanba. Věřím, že je velká skupina afroamerických ubožáků, co podobné filmy vyhledávají, ale mě už ty černošské hovadiny serou. Proti tomuhle vyžranému čuněti je i Eddie Murphy bůh a jeho tupé komedie jsou skvělá podívaná. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Oceňuji nápad, který při oddechové komedii nutí diváka hltat každý kousek nově získaných informací, aby konečně rozlouskl, kdo pan Čistič ve skutečnosti je. A právě závěr tohoto čekání nijak neuspokojí. Průměrná komedie s občas nadprůměrně vtipnými situacemi a rozkošnou Lucy Liu, která by díky zápletce mohla dosáhnout i na čtvrtou hvězdičku. Rozhodně vejde a neuškodí. ()

Reklama

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Došť chabý pokus o vydarenú komédiu, o to horšie pre mňa, lebo som od toho čakal oveľa viac a dostal som len veľmi malú nepatrnú čiastku z môjho očakávania, teraz aspoň viem že sa očakávať od filmu strašnú pecku neoplatí, lebo celý čas ste nadšený, že čo to bude za bomba film, ale postupne vás začína oblievať sklamanie:(( Okrem pekne zapleteného príbehu, kedy ste nevedeli čo to je vlastne za chlapík, či super tajný agent alebo údržbár a všetko sa to pekne vysvetľovalo, ma na filme nezaujalo nič, biedne herecké výkony, bojové scény taktiež za mnoho nestáli, prosto podpriemerná tuctová "akčná komédia":((( ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Naprosto průhledná, jednoduchá komedie, která musí spolehlivě urazit každého filmového intelektuála zavřeného v dokonale odhlučněném pokoji, aby si mohl vychutnat práci pomocného asistenta režie. Pro diváky prostého ducha, mezi které se hrdě řadím, je to však slušná zábava, ve které miliony bakterií zemřou a místo mezi přitažlivými (leč nesouložícími) krasavicemi bych si s čističem Jakem klidně vyměnil. ()

stephano odpad!

všechny recenze uživatele

Jako odpad moc nedávám, ale tady jinak nemůžu sem uplne znechucenej tim, že režiser nechal neco tak krásného jako je Lucy Liu vůbec se dotýkat Cedrica the Konteinera ještě, že se tam nelíbali na konci to bych už asi brečel........ Zde je slovy 0 vtipných a čísly mega trapných situací. Uvažoval jsem nad jedním bodem za obě ženské role, ale takovej mamrd nejsem. Jinak souhlasím - Elizabeth Hurley zde opravdu nehraje ani komparz. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama