Reklama

Reklama

Jolly Roger: Masakr v zálivu

  • USA Jolly Roger: Massacre at Cutter's Cove (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina přátel narazí na prastarou bednu plnou bohatsví, tím však nevědomky probudí démonického piráta známého pod jménem Jolly Roger. Snaží si zachránit holé životy. Alex a Jessie musí objevit všechna tajemství, která vyvrhla tuto příšeru z nitra pekel. Jak zvládnout tento úkol a přežít? (JMP Films, s r.o.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Měla to být parodie, nebo to tvůrci mysleli vážně? To byly otázky které mi uvízly v hlavě jakmile jsem se na tohle ''veledílo'' dodíval. Vraždící pirát, který zabíjí potomky lidí jenž ho zradili mohl být velice solidním námětem k natočení možná i nadprůměrného hororu, ale to by se toho musel ujmout jiný režisér, hrát jiní herci a překopat scénář. Takhle je z toho jen podprůměrný paskvil, u kterého se dá fakt jen chlastat ten rum a mrknout na nahé prsa. Jinak to bylo o... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mě se to docela líbilo. Pořád se něco dělo, hlavy lítaly snad každých pět minut v přímým záběru, krev stříkala po hektolitrech, ženský se nestyděly ukázat kozy ... Tak co by ještě člověk od běžnýho slasheru mohl chtít. Vyrovná se to nejmíň polovině pátků 13h který tady všichni považují za kulty. Jako nic extra to není, herecké výkony špatné, ještě horší scénář. Ale zas tak úplně příšerný se mi to nezdálo. Já se prostě bavil, taková oddechovka na osamocený letní večer ... Pro milovníky horrorů, potažmo slasherů to ještě jde. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pirát je docela v pohodě, urvat někomu ruku a pak ho s ní umlátit, to už chce nějakej fištrón, ale jinak film nezachrání ani ty dvě striptérky a 16 usekaných hlav. Možná tak, když se u sledování navléknete do pirátského, nalejete do sebe tak dva litry rumu, budete kolem sebe máchat šavlí a co nejhlasitěji pořád dokola řvát "johoho", pak to možná bude nějaký zážitek. Ten si ale poskytnete sami, ne tenhle film. A hlavně u toho nepřemýšlejte nad tím, jak dokáže jedna průmyslová kamera nasnímat místnost z různých úhlů a stran (i protilehlých) a pak to ještě sama sestříhat.... ()

MissJaded odpad!

všechny recenze uživatele

Člověku se ani nechce věřit, že tento film vznikl v roce 2005. Rozpočet bych tipovala na pár tisíc dolarů a v tomto případě opravdu neplatí, že v jednoduchosti je krása. Několikrát ohrané téma, o partičce teenagerů, kteří si vyrazí ven a začne je tam masakrovat nějaký úchyl, by mi až tak nevadilo. Konec konců Texaský masakr motorovou pilou, Pach krve, Dům voskových figurín nebo taky Hory mají oči má podobnou pointu a přece to nebylo tak…nejhorší. Jolly Roger v podobě vraždícího piráta je totální ztráta času. Doufala jsem, že se to rozjede, ale po 40 minutách jsem se jenom modlila, ať už ta šaškárna skončí. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Chudáci herci, kteří si v tomto projektu zahráli. S klidem mohu říct, že tento film vypadává z žebříčku hodnocenosti někam hodně hluboko. Poněvadž odfláknout takhle něhorázně scénář a děj filmu, tak to bych se samou hanbou a studem musel propadnout do pekla k samotnému satanovi. Jedna hvězdička je za nápad vymyšleného příběhu, leč nedotaženého pořádně do konce - mno co dodat, jen že je to škoda. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Aqua Dulce, v Los Angeles a v Malibu v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama