Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

terin.manka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je dobrý taky trochu i kvůli Ryanu Reynoldsovi. Příběh o tlustém chlapci který byl na střední zamilovaný do jedné jeho kamarádky,když se jí to chystal říct tak se mu všichni vysmáli a on utekl z města. Vrátil se jako zbohatlý,hubený,pohledný a zábavný fešák. Svou kamarádku 'Jen' potká znova a city se nezměnili,pořád jí miluje. Ale překážkou toho všeho je Anna Faris s kterou má odjet do Paříže kvůli práci a a spíš jí jen hlídá,je trochu šílená a zkomplikuje mu to. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Je veľa romantických komédií, no niektoré si toto pomenovanie zaslúžia o niečo viac. Takým je aj tento film. Bavil som sa od začiaku až do konca a to sa často nestáva. Body pridávam za chytlavú hlavnú melódiu a aj za typické "malomeštiacke" prostredie, zvlášt uprostred zimy, ktoré ma vždy dostane. No a kvôli čomu ešte si tento film vždy rád pozriem? Predsa kvôli Amy Smart a Anne Faris;) ()

Reklama

redwik 

všechny recenze uživatele

Začalo to ako hlúposť, pokračovala to tak isto a záver bol presne taký istý, ako začiatok. Nebyť Amy Smart a Anny Faris, asi by som nedal ani tú jednu hviezdičku. Ryan Reynolds v tomto filme podľa mňa ako herec jednoznačne pohorel. I keď sa tu občas dalo na pár scénach celkom dobre zasmiať, ostatné mi prišlo ako príliš prehnané a príliš americké. Veľmi slabé. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabé, hodně slabé. Obvykle mi komedie s RR celkem sednou, ale todle bylo zlé. Věcí k zasmání bych spočítal na prstech jeden a půl ruky, děj je podle klasické šablony a vůbec zde není obsaženo nic, aby měl film kvalitnější hodnocení. Pozitivní je, že to utíká celkem rychle, resp. naštěstí to trvá jen hodinu a půl a tedy stopáž není přemrštěna. Celkem jsem se těšil, o to větší bylo mé zklamání. Howgh! ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nebylo to tak špatný. Prostě taková další tuctová romantická komedie, která se pustí po prime timeu v komerční televizi na vyplnění nočního vysílacího času. Párkrát jsem se zasmál a jinak jsem se vcelku příjemně bavil. Herecké obsazení bylo sympatické, ale musím říct, že jsem přece jenom rád, že Ryan Reynolds v posledních letech začal točit trochu jiné filmy, než byl tento. Klišovitá žánrová oddychovka za tři slabší hvězdy, ale kdo by taky čekal něco víc? Tohle prostě nemůže jen tak někoho nadchnout, ale ani urazit. PS: Při pohledu na český a slovenský název filmu skutečně nevím, kam ty distributoři na ty překlady choděj. Proč se to nemůže jmenovat prostě a jednoduše "Jenom přátelé"? ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Ryana Reynoldse maskéři dostávali do filmové podoby každý den celé čtyři hodiny. (imro)
  • Během natáčení Reynolds vyšel mezi lidi ve svém „tlustém“ oděvu. Když se ho fanousci zeptali, zda je na place Ryan Reynolds, pověděl jim, že ano a poslal je za ním. (imro)
  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)

Reklama

Reklama