Reklama

Reklama

Dračí doupě 2

  • Německo Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (více)

Obsahy(1)

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje strašlivou pomstu Izmerskému království. Udatný bojovník Berek a nezkušená kouzelnice Melora se vydávají do bitvy proti Damodarově obří armádě krvelačných nestvůr, létajících harpií a ledových draků. Pokud neuspějí, Izmerské království ztratí své kouzelné žezlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (83)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Damodar jeden ze záporáků jedničky nějak přežil probodnutí mečem a pád z budovy a chodí si po světě. Najde nějakou kouli a chce se pomstít Ishmiru  tak, že ovládne přes ni draka a bude po něm chtít , aby Ishmir zničil.  Z Ishmiru ho jde zastavit 5 lidí 3 kouzelníci a 2  bojovníci na více nebyl rozpočet. Je to levné a působí to televizně a kdejaký díl seriálové Herkulesa nebo Xeny je zážitnější. Navíc pokud čekáte nějaké bitvy tak Vás film zklame je tam jeden boj s nějakými bandity jeden s nějakými draky a bitva  u Damodara co je levná a on tam jen stojí a čumí na ně na koni je ještě bitva s tím drakem , ale ta nemá moc čím zaujmout . 40 procent za tu blondýnu, barbarku a tu elfku/kouzelnici nebo co to bylo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Před dávným časem byl stvořen artefakt zla............ Courtney Solomon, režisér prvního příběhu se odsunul (ani se nedivím) do produkčního týmu a režie se ujal Gerry Lively. Zaklínadlo "Prozření" mě osvítilo. To, co se mi nelíbilo v jedničce mi tady chybí. Ironie a vtip jsou pryč. Špatné jsou i v jedničce dobré, kostýmy a ani trikově se to vůbec nezlepšilo. Okamžitě zvyšuji hodnocení jedničky o jednu hvězdu. Tohle je rozhodně horší. CITÁT - Boha není možné zabít........ Ale tenhle příběh už je skoro zabit. Je vidět, jak tvůrci měli málo financí. On si totiž Solomon na první příběh musel půjčit 25 000 amerických dolarů od svých prarodičů, aby mohl snímek dotočit. Nakonec ho točil v Čechách v Praze a Kutné Hoře. Tento štáb se musel přesunout do levnějších krajů a tak se točilo za málo v Litvě. Bohužel tím trpí úplně všechno. Strašná kamera, příšerná hudba, televizní a tudíž podprůměrné triky, nesmyslné dialogy a herecké obsazení se snad ani nedá komentovat. Námět je dobrý, ale ostatní je hrůza. Ježíši Damadore, to je blbost!!!! ()

Reklama

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

No, po děsivý jednotce jsem si někdy před deseti lety pustil dvojku. A byl jsem příjemně překvapenej, že je to docela dobrý. A teď jsem dostal chuť na nějaký nenáročný fantasy, tak jsem se rozhodl pustit si jí znova. No, už to tak dobrý nebylo. Spíš docela špatný. Prostě je to ten typ filmu, kterej když vidět, tak jen jednou. A ideálně trochu pod vlivem. Neb další moudro, ke kterému jsem u toho dospěl, je, že přestat chlastat a hulit podobným filmům neprospývá. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tohle hodně bolelo. Celé je to televizní až na půdu, režie odfláknutá, chemie mezi postavami vůbec nefunguje, jediný nadhled a humor sem vnáší Tulák, ale taky jen sem tam. Nejde mi ani tak o mizerné triky, ty se dají překousnout, když to má alespoň trochu chytrý scénář a dobrou realizaci. Tady se postavy chovají jak pitomci, hlavní zloun vlastně nic neumí, takže je s podivem, kde nabral ty sloužící skřety, nechá se přemoct strašně jednoduše a nakonec vlastně se zachová dobře, jen aby holka přežila. V prvním filmu to alespoň logicky odněkud někam šlo, odlehčujících hlášek a situací bylo dost, úkoly k řešení dostatečně chytré, a ne blbé, a fungovala chemie mezi postavami. Tohle je takový nepodělek. Taky než se rozjede, tak je skoro půlka filmu za námi. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Ked som sa chystal pozriet tento film,dufal som ze to bude lepsie ako jednotka(ale moc som tomu neveril ked som si precital ze je to televizna produkcia),ktora vo mne zanechala dost rozpacite pocity.Musim povedat ze je to pre mna jedno z najvacsich prekvapeni roka(druhe je fakt slaby ring 2..ale to je o inom)4 hviezdy si tento pocin urcite zasluzi. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Trakai a v okolí města Vilnius v Litvě. (Terva)

Reklama

Reklama