Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Shit 

všechny recenze uživatele

Už sem určitě viděl lepší thrillery, tenhle tak trošku střídá dobrý chvilky plných akce s brokárnou, s těma slabšíma a nudnějšíma, ale všechno to zachraňuje super drsnej a super nemilosrdnej Mickey Rourke v roli zabijáka, ten jeho neskutečnej klid v každý situaci a při zabijení je prostě božskej a ještě mu docela slušně sekunduje Thomas Jane, kterej ale v rámci svý civilnější role nemoh vytvořit moc akce. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Obsahově to žádná sláva nebyla - nájemný vrah a jeho amatérský pomocník honí manželský pár, který byl svědky jejich pokusu o zločin. Na druhou stranu to nemělo zbytečně přetaženou stopáž, takže to frčlo rychlým, nenudícím tempem. Mickey Rourke byl správný drsný zabiják a Joseph Gordon-Levitt parádně přehrával - jeho kreace s jelenem mě rozesmála. Naopak mi příliš neseděl Thomas Jane, jehož stavební dělník byl až příliš duchapřítomný. 50% ()

Reklama

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Na začátku mě to fascinovalo. Tajemný vrah, podivná zákoutí ameriky a zdánlivě nesouvisející příběh sadistického a šíleneého, začínajícího zabijáka a gaunera. Pak se to ale zvrhlo v jakousi vykonstruovanou zápletku, do které zapadla neúplná rodinka v rozvodovém řízení a celé mé nadšení ochladlo neboť se to proměnilo v obyčejný neakční drama thriller. Sakra, asi lepší než drátem do oka, ale žádná hitparáda to taky nebyla. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Zase jeden nedotaženej,a jen rutinně natočenej film.Už důvod,proč ty dva honěj manžele Colsonovi,je povrchní a ani se nechce věřit ,že by tohle,kvůli tomu absolvovali.Navíc je to spíchlý horkou jehlou,myslim že to ani nikoho moc nebavilo hrát,kromě Gordon-Levitta,ten je opravdu ďábelskej.Jinak průměrnejch 50%. ()

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Když má režisér, který natočil oscarový film, k dispozici herce jako Rourke, Gordon-Levitt nebo Diane Lane, tak to zní minimálně dost zajímavě. Pod názvem Smrtící úder (ten se hodí spíš na nějakou stupidní Seagalovku nebo tak) jsem ale nic extra nečekal. Scénář a zápletka vypadají na pilot nějakého televizního seriálu a celé to nemohlo ani na vteřinu překvapit. Takže tím jediným zajímavým zůstává magor Joseph Gordon-Levitt. 5/10 ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • V čase 1:12:08-1:12:11 Carmen (Diane Lane) pripravuje jedlo na panvici, keď sa od sporáka otočí a podáva ho, je už na tanieri. (GabrielGabko)
  • Thomas Jane (Wayne Colson) a Mickey Rourke (Armand 'Blackbird' Degas) spolu již hráli ve filmu Černý čtvrtek (1998). (Ajka1)

Reklama

Reklama