Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

klerik 

všechny recenze uživatele

Luxusné obsadenie vo filme, ktorému by viac svedčalo nedeľné televízne popoludnie než seriózny filmový večer. Ale bez tohto obsadenia by som ho nepozeral... Film neprináša nič zaujímavé, natočený je totálne rutinne a snaha o určitú hĺbku Rourkovej postavy je skôr smiešna... Ako televízny projekt by som ho hodnotil lepšie, lebo nejde o nejaké vyslovené fiasko, ale nič to nemení na fakte, že Killshot je... zbytočný... ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Ničím zvláštny film, čo sa týka nápadu alebo zvratov. Musím povedať, že Mickey Rouke ma príjemne prekvapil. Jeho vyzáš je typicky "zápornácka", tak ako je prezontovaná vo väčšine takýchto druhov filmu. Vo filme sú momenty, ktoré majú diváka pripravovať na premyslené ťahy hlavného hrdinu, ale celkový dojem je skutočne viac než podpriemerný. Po dvoch dňoch už ani neviem, čo to ten Indián vlastne chcel dokázať. Akcia: * Napätie: * Dramatičnosť: * Vtiahnutie do deja: ** Realita: ** ()

Reklama

Gary 

všechny recenze uživatele

"Real life ? What the fuck is that ?" Film natočený na sklonku roku 2005/2006 putoval sáhodlouhou pre-produkcí, změnou obsazení i režie a potom se nemohl ujmout v distribuci. Nakonec se vyhloubal na povrch jen díky Rourkeově comebacku a taky právě díky němu stojí samozřejmě za podívání. Bohužel film ničím moc nepřekvapí, má pár opravdu slušných scén, dobrou postavu nájemného zabijáka a to je asi tak všechno. Průměr. Škoda toho odřeknutého Tonyho Scotta (ten to měl kdysi opravdu režírovat), protože Madden se drží moc při zemi a nedá se říct, že by hýřil nápadem. Joseph Gordon-Levitta tady někteří chválí, někteří kritizují. Přiklonil bych se k té druhé variantě. Vůbec jsem mu to nevěřil :-( Přičtu ještě očekávatelný konec a vychází to tak na 60%. (P.S.:Chudák Rosario toho prostoru moc nedostala). ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že ten film ležel tři roky u ledu, jsem čekal něco o poznání horšího. Nicméně Killshot je velmi příjemné překvapení. Všichni herci naprosto výborní, zvláště Rourke, ani na chvíli to nenudí a hlášky jsou parádní. Celkově velmi příjemné překvapení. Jen mě mrzí, že jsem to u nás šlo rovnou na video. Zvlášť, když jsem tenhle rok zhlédl v kinech hovadiny, které si to velké plátno ani nezaslouží. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Chytia ich predtým, ako nás zabijú?“ – „Áno. Predtým. To bude najlepšie.“ John Madden, Mickey Rourke, Diane Laneová, Thomas Jane, Joseph Gordon-Levitt, Lawrence Bender, Elmore Leonard a Rosario Dawsonová sú zaujímaví režiséri, herci, producenti a spisovatelia. Preto som sa na ich spoločný projekt tešil. Nanešťastie, po sľubnom rozjazde sa snímka začala topiť v brutálne sa meniacich postavách (život je všelijaký, ale aby som postavu prvú polovičku filmu líčil ako nájomného vraha, ktorý si chce kúpiť indiánsky domček a usadiť sa a v druhej z neho spravil jednorozmernú filmovú sviňu, to je riadny hazard s trpezlivosťou diváka), nelogickom správaní, nesympatických postavách (trápne afektovaný Gordon-Levitt, napriek tomu chalana zrejme čaká obrovská budúcnosť). Herci idú na 14%, nezmyselná smršť násilia, mdlé dialógy, zbytočne vulgárne postavy a ako mnohé filmy z dielne bratov Weinsteinovcov, i tento pôsobí chaotickým, dodatočne prehnane agilne zostrihaným zmäteným dojmom (84-minútová stopáž veľa naznačuje, vôbec by som sa nečudoval, kebyže niekde v trezore existuje dvojhodinový režisérsky strih). Osobne som sa na film najviac tešil kvôli Mickeymu Rourkeovi. Bohužiaľ. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Všechny scény zahrnující postavu zkorumpovaného policisty Ferrise Brittona (Johnny Knoxville) byly vystřiženy z finální verze filmu, protože se při testovacím promítání lidem nelíbila jeho postava. (CliffLee)
  • Blackbird si v čase 1:16:12 (Mickey Rourke) naberá jedlo z alobalovej tácky. Najprv to bola veľká hlboká misa, potom panvica a teraz... (GabrielGabko)
  • V čase 1:12:08-1:12:11 Carmen (Diane Lane) pripravuje jedlo na panvici, keď sa od sporáka otočí a podáva ho, je už na tanieri. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama