Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Začátek byl velice slibný. Až příliš brzo se ale film zvrtne v tak nějak banální vyprávění bez zjevného dějového posunu, ve kterém se Mickey Rourke snaží vypadat jako indián a John Madden zjevně nemá jasno, jeslti chce vyprávět zabijácký opus magnum nebo prostoduché romantické drama. Skrze nezajímavé postavy tak sune příběh dopředu líně, bez nápadu. A relativně dobře budované finále zabije nechutným deus ex machina... ()

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Když má režisér, který natočil oscarový film, k dispozici herce jako Rourke, Gordon-Levitt nebo Diane Lane, tak to zní minimálně dost zajímavě. Pod názvem Smrtící úder (ten se hodí spíš na nějakou stupidní Seagalovku nebo tak) jsem ale nic extra nečekal. Scénář a zápletka vypadají na pilot nějakého televizního seriálu a celé to nemohlo ani na vteřinu překvapit. Takže tím jediným zajímavým zůstává magor Joseph Gordon-Levitt. 5/10 ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Killshot je film, který si hraje na supertriller. Je to ale jen kostrbaté drama postavené na podivném honu za dvěma svědky zpackaného vydírání. Vážně mi ušla ta "hlavní zápletka", kvůli které se dva nesourodí zločinci honí za dvojicí manželů řešících osobní problémy v partnerství. Těžkouvěřitelná šlamastyka. Hudba špatná, ale dobře vložená. Když přejdu navoděstojící děj jde celkem o slušnou podívanou s pomalým zábavným tempem. Musím na závěr vyzdvihnout výkon J. Gordon-Levitta, který předvedl, že když chce, umí. Jinak průměr 60% = 3/5 ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Niekto tu už napísal velikú pravdu. Hollywood je proste komercia ako ďas! Keď je niečo v kurze takto napchajú do všetkého možného podobného aj keď je to vopred prehratá bitka. tento film je ten prípad kedy vsadili na dobrého herca do totálnej kraviny. Film má nulovú zápletku a ani samotný mickey ma nepresvedčil o jeho úlohe. To že je indián pochopím. Ale nájomný vrah a k tomu psychologický učiteľ v jednom. NO FUJ! 40% ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Nebyt pana na reziserskej stolicke a celkom slusneho hereckeho ansablu, islo by o nicim zaujimave becko s absolutne neoriginalnym scenarom, nic neriesiacim pribehom a beckovonudnym spracovanim. Takto je to presne to iste az na toho rezisera a hercov, ktori vsak film viacmenej nicim nezachranuju pred sivostou priemeru. 2,5/5* ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Thomas Jane (Wayne Colson) a Mickey Rourke (Armand 'Blackbird' Degas) spolu již hráli ve filmu Černý čtvrtek (1998). (Ajka1)
  • Do role Waynea Colsona (Thomas Jane) byl původně zvažován Bruce Willis, a to poté, co roku 1989 získal na film práva. (Ajka1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno