Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Host žije líným poklidným životem. Téměř všichni obyvatelé pracují pro místní společnost, obchodující s čerstvým masem Host Tender Meal. Do města přijíždí nový zvěrolékař, který zjistí, že zvířata na místní farmě byla napadena zvláštním parazitem. To, co začalo jako malý problém pro zvířata, se však brzy mění v katastrofu pro lidstvo. Všichni bojují s časem, přírodou a vědou... (Magic Box)

(více)

Recenze (78)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Po tomto filmu už nemám ani sílu ze sebe dostat co si o něm myslím. Uff , když napíšu hrůza , tak to bude hodně málo, ale já fakt na víc nemám. Film mě tak vyčerpal, že nemám sílu a chuť už nic jiného dělat. Neskutečným průšvihem celého filmu je jeho atmosféra, která není nic jiného než jen nuda. Film není ničím zajímavý, a že je to horor, jsem se dočetl až na obalu DVD. Jo a to jsem ještě nepsal o tom blonďatym indiánovi nebo co to tam pořád pobíhalo - špatný špatný špatný. ()

paolito odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film by se neměl jmenovat Larva, ale spíš Útok smrtících hadrů nebo tak nějak, protože to cosi, co ve filmu značně nudně zabilo pár lidí, se tvarem i barvou podobalo této pomůcce na čištění podlahy... jo a v hlavní roli tu hraje obtloustlý indián v teplákách. Ne, nebojte, není to Steven Seagal... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní ekohoror nemající čím překvapit. Dějová šablona je stále totožná už od dob Spielbergových Čelistí, CGI efekty jako z poloviny 90. let a děj ve své podstatě varující před genetickým inženýrstvím. Na malý rozpočet to však není natočeno nijak špatně a dá se říci, že na TV produkci se jedná o jisté překvapení. Takové studio Asylum nechť ani nevylézá z díry. A že nijak neoslní herecké výkony? To už tak u takových TV snímků prostě bývá. Do filmových dějin se snímek sice nikdy nezapíše, ale jako obyčejná jednoduchá hororová zábava, když už nic jiného nebude k mání, zcela postačí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem si poustel tenhle film, cekal jsem to nejhorsi a dostal sem toho plnou davku. Od takovyhleho druhu filmu se sice neceka, ze bude dobrej, ale kvality takovejhle filmu urcujou nechutny sceny. Problem je, ze tady jsou "zaporaci" larvy, ktery po vylihnuti vypadaj jak rozjetej netopyr vyvalenej v hovne. Ale to by se jeste dalo, pokud by pekne masakrovali. Jenze to ne, nechutnejch zaberu je tu minimum a celkove utoku na lidi nebo zvirata tu moc neni. Na hodnoceni "odpad" to neni, jelikoz jsem film prezil, ale vic jak 1* to fakt bejt nemuze. Co bude priste? Zabijacka koala? ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Obal DVD si hraje na ultratuhý splatter, ale realita je taková, že ve filmu je prakticky krev vždycky akorát na podlaze a monstra, která mi evokují přerostlý padlý list ze stromu, můžou jen těžko u někoho vyvolat respekt. Do toho typicky nezajímavé béčkové maloměsto a ani jedna roztomile zvrhlá scéna, která by stála za zapamatování. Prostě shit ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Springfieldu v Missouri. (Terva)

Reklama

Reklama