Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oldřich Brůna měl vždycky slabost pro ženy, ale když potkal Ljubu Pelíškovou, okamžitě pochopil, že se setkal s mimořádnou osobností. Je inteligentní, vzdělaná, krásná, vyzná se v alternativní medicíně, pracuje s aurou, dělá masáže, léčí bylinami. Oldřich se nadchne a Ljuba se stane jeho guru – duchovní učitelkou. Scenárista Miroslav Sovják dokázal na prostém příběhu „druhé mízy“ vtipně demonstrovat odvěký svár mužského a ženského principu. Režisér Zdeněk Zelenka do ústřední dvojice obsadil Kateřinu Brožovou a Jana Hrušínského. (Česká televize)

(více)

Recenze (41)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím. Zdá se mi to nebo ne. Pan Hrušínský už v nevím kolikátém filmu hrál jako ochotník té nejhorší kategorie. Například ve scéně kdy nalézá za postelí toho kluky a kdy ho vyhazuje. To i já bych zahrál lépe. A to že mluví jako gay, na to už jsem si u něj zvykl. Celý film stál kvůli tomu za nic. Nezasmál jsem se snad ani jednou. Ovšem za ta překvapení v závěru něco dám musím. ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Pro mne velice dobra zabava za ctyri.Doopravdy jsem se smal.Nektere dialogy jsou famozni a skvele zahrane.Uplne nade vsemi vsak cni Jan Stastny hrajiciho opilce, takhle dobre zahraneho opilce jsem u nas uz dlouho nevidel.Vlastne jsem ani nevedel , ze je tohoto pan Stastny - Vitasek schopen,kazdopadne gratulace jeste jednou - velika zabava.Panu Zelenkovi take patri dik. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +herci a jejich výkony, trošku vtipné, režie -námět, děj/// Tak buhužel. Začátek vypadal velmi slibně a občas jsem se u filmu i dobře bavil. A to hlavně díky hercům, kteří byly výborní. Jenže pozdější průběh filmu je celkem divnej a docela i nudnej./// Celkem 49%/// ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

To, že Jan Hrušínský od starého pána moc hereckého umění nepobral, zde ani moc nevadí, protože ostatní herci byli na tom ještě mnohem hůř. A příběh sám, byť zkomolený příběh ze života, nesahá ani k veselohrám osmdesátých let. A když v komentářích čtu, že "to němělo chybu" uvědomuji si, že se to celé skládalo z chyb. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Z tohohle mírně vyčuhuje Hrušínský ale jinak mně to nějak výrazněji nebavilo. ,,Princezna ze mlejna'' Andrea Černá těžce afektovaně přehrávala i obě dcerky Hrušínského. Brožová kupodivu hrála velmi civilně a když jsem tak na ni koukal asi bych se také nechal překecat k nějakému tomu masírování :-). Od komedie ale čekám, že se budu smát a tady se mi to ani jednou nepodařilo. No asi jsem také zablokovaný s nakřáplou aurou. Tři ucpané čakry - víc nedám. * * * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v obci Líšná a na zámku Vysoká Lhota. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama