Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

honajz 

všechny recenze uživatele

Podařený thriller s mírnými prvky hororu, který si na nic nehraje a jenž staví na atmosféře a postupném odkrývání tajemství. A po odkrytí indicií samozřejmě přechází do napětí díky snaze hlavního hrdiny uniknout "prokletí". --- Pokud pojedete kolem městečka Rockwell Falls, bacha na ně, raději otočit, plyn a pila pryč. Kdybyste to totiž nevěděli, kdo tu uvízne, musí žít spokojený a klidný venkovský život a dodržovat náboženské pravidlo o pevném stavu počtu obyvatel. Pokud se vám to nelíbí, můžete protestovat, zkoušet utéct, ale to je asi tak vše, co lze zkusit, než vás čapnou. DVD: Jako bonus trailery na osm jiných filmů a alternativní – optimističtější – konec (4:26) – bez titulků. ()

wafc 

všechny recenze uživatele

Film s Fredem Durstem jsem, jakožto dlouholetý fanoušek Limp Bizkit, musel vidět. A překvapivě jsem nebyl zklamán. Fred se ukázal jako velmi dobrý herec. Ovšem nejen on... Film jako takový nenabízí nikterak originální téma, přece jen filmů založených na podobné bázi najdeme stovky. Tento ale vyniká. Jeremy Sisto zvládá svou roli naivního sčítače lidu bravurně a všichni ostatní ho zdatně doplňují. Až na značně frustrující konec filmu jsem poněkud překvapivě hltal každičkou vteřinku a tak dávám čtyři hvězdičky, i když je pravda, že jedna je za Freda. :)) ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na řádně šitózní skoroodpádek, u kterého kvalitně pocvičím mimické svaly a rozhýbu bránici... Jsem zklamána, protože se z filmu vyklubala průměrná epizoda "Krajních mezí", na kterou se mi vůbec nedaří vymyslet dehonestující komentář. Kdyby "Populace 436" měla vyšší rozpočet, lepší obsazením a překopaný scénář, mohla mít zaděláno na dost slušný mysteriózní thriller... kdyby byly v řiti ryby, nebylo by rybníka, sáhli bysme mezi půlky a vytáhli kapříka! Mezi lacinými béčky se tenhle film může prsit docela dobrou atmosférou, hereckými výkony, co neurazí (většinou) a povedeným zakončením. Dojem sráží občas škytající logika + absentující gradace děje (mdlé tempo, díky kterému jsem si někdy v polovině dala 20). Zase jednou váhám mezi dvěma a třemi cípatými. Budu hodná, však já si to vynahradím u jiného filmu: 51% ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento film ma veľmi milo prekvapil... Od kanadských thrillerov nemám nikdy veľké očakávania... čakal som niečo na štýl Pach Krve resp. Hory mají oči... Atmosféra veľmi slušná, zápletka taktiež. Jediné čo tomu filmu vyčítam je priehľadnosť. Vždy viete čo bude ďalej... (až na pár momentov). Cekovo spokojnosť. Doporučujem ()

petero 

všechny recenze uživatele

Mestečko Rockwell Falls. Populácia 436. Ak sa niekto narodí, niekto musí zomrieť! Prečo? Lebo si to v roku 1860 zaumienil nejaký debil, lebo keď malo vtedy mestečko 436 obyvateľov tak sa mu darilo najlepšie a tak by to malo ostať. Neviem či som iba ja taký idiot a zdá sa mi to kurevsky pritiahnuté ... Keby to ostalo v rovine mystery ako je začiatok alebo koniec tak to beriem, ale takto, sorry. Rockwell Falls - mestečko šialencov. Ale Fred Durst podal slušný výkon. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)
  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)

Reklama

Reklama