Reklama

Reklama

Broken

Trailer
Velká Británie, 2006, 110 min

Obsahy(1)

"BUDEŠ POKRAČOVAT?" ptá se kdesi uprostřed lesů tajemný cizinec s puškou Hope, která si právě vylovila z vlastních střev do břicha zašitou žiletku, aby si na poslední chvíli přeřezala škrtící smyčku kolem krku. A Hope bude pokračovat. Bude pokračovat, protože jinak se nikdy nedozví, co udělal všehoschopný cizinec s její malou dcerkou... Nízkorozpočtové britské hixploitation. (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vraj podľa skutočných udalostí. Ani sa mi veriť nechce. Ak sa to naozaj takto prihodilo, svet je potom naozaj plný bláznov. Je ťažko povedať, čo by človek robil v extrémnych situáciách, ale takto ,,neodborne,, to byť nemohlo. Amatérsky pokus o ´´true story´´, ktorý sa neštíti gore, ale zato zmysel pre filmarinu mu nič nehovorí. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Další ultrabrutální horor, který není pro slabší povahy. ZAČÁTEK SPOILERU! ... Ačkoli je film natočen dle skutečné události, tak má bohužel jisté díry. Mě tam osobně chybělo například to, kam chodila na záchod a co tam vůbec ty 2 měsíce jedla, to jí chodil ten vrah kupovat maso do hypernovy? Druhá věc. Jaká je motivace toho blázna? Třetí a asi největší chyba je Jeniffer zavřená ve stodole, tam si scénárista natloukl nos, protože ten šílenec by ji tam musel živit a tímpádem by tam nemohla být funkční ta past. Další kraviny jsou v momentě, kdy je ten blázen už skoro v bezvědomí a oběti nemají to srdce svého tyrana dodělat....KONEC SPOILERU! ... Ale nechme výtek a vraťme se k podstatě hororu. A to je vyděsit a zhnusit a to se tady povedlo neskutečným způsobem. Skoro celým filmem se line jeden klávesový akord do toho kamera zabírá lesní mlhu, ale i detaily na zkrvavená těla no a v neposlední řadě tu máme 3 velmi dobré herecké výkony. Broken na mě působil silně, mrazivě, tísnivě, beznadějně, nemilosrdně, prostě brutální horor, který (ačkoli si to tady někteří nechtějí přiznat) vyčnívá nad běžnou hororovou produkcí a proto 4 hvězdičky. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Film považovaný za exploitation, ikdyž na tento specifikovaný subžánr je Broken stále(podle mého názoru)moc slabý kousek. Ikdyž to od začátku vypadá na ultramaskr-hned první scéna je opravdu delikátnost pro milovníky řádného gore, škoda jen, že se film nedrží stejného tempa i po zbytek své minutáže.Přes polovinu sníku je to jen nuda a nuda.navíc hlavní hrdinka uvažuje opravdu někdy hodně debilně.Alespoň že ten konec vše zase trochu okoření.Pro mě celkem zklamání. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jedna velká, těžká deprese, co si zaslouží hluboké soustředění a pozornost. Ani ne tak kvůli množství krve a vyhřezlých vnitřností (toho se totiž dočkáte převážně jen na začátku), ale spíše díky psychickému teroru, jemuž je vystavována hlavní hrdinka. Mason tu však zpracovává zajímavou, na horor nevídanou myšlenku: hrdinka podstupuje několik testů (nebo jeden celkový), aby pochopila pravou hodnotu lidského bytí. Diváka do onoho problému zasvěcuje nečekaně hluboko, což vede k poměrně rozvleklému ději a ztratě napětí. I když logika dostává občas na prdel, poslední minuty jsou nutnou satisfakcí a odměnou za trpělivost: takhle kulervoucí závěr se totiž vidí jenom zřídka. Viděna ta kratší verze. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak Tohle Snad Nikdo nemyslí vážně? NEJHORŠÍ EXPLOITATION,co jsem kdy viděl! Totální Nízkorozpočtový Brak! V tom filmu bylo vše, co správný Horor mít nemá! TAKŽE.. Minimum Hudby.. A když se už nějaká ukázala stála pěkně na hovno, Žádná Akce, Napětí, Minimum Gore, Škaredé Herečky, Nesympatický Záporák! Ach Jo! 3 Důvody proč se máte na film Podívat! 1) Chcete se stát Skvělým a pečlivým zahradníkem? Pusťe si Broken.. Naučíte se, jak správně Pěstovat..2) Nemáte, co poslouchat? Pusťe si Broken.. Ta uječená Kikina tam řvala snad 10 minut vkuse!! 3) Chcete se Nudit? Pusťe si Broken! Dám aspoň dvě Hvězdičky za slušných prvních 10 minut, Abych nebyl tak přísný! ()

Zajímavosti (1)

  • První film produkční společnosti Dimension Extreme. (t.mon)

Reklama

Reklama