Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 1 - Greg Grunberg, Ali Larter, Sendhil Ramamurthy
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 1 - Greg Grunberg, Ali Larter, Sendhil Ramamurthy

Recenze (948)

Hild 

všechny recenze uživatele

Viděno zatím první dvě série. 1. Série: Velice dobré a originální téma s velkým potenciálem pro seriál. Samotnou mě seriál překvapil svou chytrostí. Seriál mě neuvěřitelně vtáhl již svou úvodní scénou, kdy stojí Peter na střeše budovy. Objevuje se zde spousta zajímavých myšlenek, především o evoluci, které rozhodně vedou k zamyšlení. Líbilo se mi, jak se postavy postupně proplétají, důležité je ale, že je to uděláno vážně chytře a logicky. Od začátku víte, že děj směřuje k velkému výbuchu v New Yorku a sledujete, jak se k němu postavy postupně dostávají. Hodnocení první série: 85% 2. Série: Nevím, ale tady už jsem začala mít strach, že ten skvělý potenciál stát se jednou kultovním seriálem se pomalu, ale jistě vytrácí. Slabý odvar první série. První polovina je celkem o ničem, nepochopila jsem třeba, proč Hira odsunuli úplně bokem od hlavní linky, podle mě to nemělo vůbec žádný význam vzhledem k seriálu. Druhá půlka se však zase hodně zvedla, i když už se zde objevují nelogičnosti, pořád se jedná o velice zajímavý seriál a závěrečná věta "I´m back" dostatečně naladila na třetí sérii. Hodnocení druhé série: 60% ()

Lima 

všechny recenze uživatele

HODNOCENÍ 1. SÉRIE: Velmi chytlavá záležitost za 5 hvězdiček. I když se to díl od dílu zamotává čím dál více, pořád to vyprávění dává smysl a člověk se bez problému orientuje. Tady, na rozdíl třeba od LOSTu, nevidím žádnou "vatovou výplň" a je radost sledovat tak dokonale dopředu promyšlený příběh. Lidem, kterým po zaslechnutí pojmů "fantasy" a "sci-fi" naskakuje kopřivka, vstup zakázán :o)____HODNOCENÍ 2. SÉRIE: Někde u 3*. Začíná se z toho stávat překombinovaná selanka s mnoha nelogickými momenty. Scenáristicky to začíná být vyvětralé. Uvidíme, co 3.série.____HODNOCENÍ 3.SÉRIE: Vyčpělá scenáristická fraška, která neví, kam se vrtnout. Absurdní, nesmyslné a překombinované. Už mi tam chybí jenom superbytost, která umí zabíjet prdy. Proplétání osudů začíná připomínat pověstné Cimrmanovo "Já nejsem tvoje matka, já jsem tvoje dcera!" V češtině na to máme hezké české jadrné slovíčko "sračka". Po 5.dílu to vzdávám a přestávám jevit zájem o Kringovo dílko.___ZÁVĚREČNÉ HODNOCENÍ: Jako celek někde u dna hodnocení, ale nechávám 4* jen a pouze za skvělou 1.sérii, zbytek spláchnout a zapomenout..... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších seriálov o ľuďoch, ktorí budú zisťovať že majú zvláštne schopnosti. Mysteriózny sci-fi seriál, ktorý je veľmi dobrý a nevedel som sa dočkať na ďalšie časti. Skvelé obsadenie a námety jednotlivých dielov. Niekoľko večerov napätia a zoznámenie so zaujímavým príbehom, vlastne príbehmi. Zaujímavé sci-fi, kombinované s komiksom, v podstate časovým sprievodcom. Zaujímavosťou sú vlastnosti, ktorými sú obdarené niektoré postavy, film má aj akési posolstvo o ľudských hodnotách. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

S01: Daľší seriálový počin, ktorý stavia na nadprirodzené schopnosti postáv (už zo základu sympatický rys pre človeka) a neustálej nenaplnenosti diváka v tom, čo bude dejovo nasledovať v ďaľšej epizóde. Tak to má byť. Jediné, čo by som vyzdvihol ako negatívum, je občasné rozťahovanie deja, tojest i metráže - na úkor tempa a gradácie. S02: Dojem dejovej rozťahanosti ustúpila, naopak zvyšuje sa tempo a počet dejových prevratov stúpa. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

1. série: Sice jsem na úvod čekal větší pecku, ale i tak jsem víceméně spokojený. Tématika patří určitě k mým oblíbeným a dějově je to taky poměrně zajímavý, i když to místy působí trochu naivně a hloupě. Pravděpodobně jsem udělal chybu, že jsem se na to nepodíval v době, kdy to zrovna frčelo a byla to celkem netradiční seriálová podívaná. Přece jenom od té doby už bylo k vidění docela dost filmů i seriálů s podobným zaměřením. Ještě bych chtěl pochválit propletenost příběhů jednotlivých postav a výběr herců, kteří jsou z velké části charizmatičtí a divák si rozhodně najde svoje oblíbence. 2. série: Bohužel už mě to ani zdaleka nebavilo tak jako série první. Vím, že úroveň seriálu má klesat i nadále, takže nevím, jestli někdy budu mít sílu to dokoukat... ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • V bonusech na DVD můžete najít pilotní epizodu, která nikdy neběžela v televizi. Předtím ji vidělo jen pár fanoušků na jednom z minulých Comic Conů. Epizoda je delší než oficiální první díl. (Pumiiix)
  • Masi Oka (Hiro Nakamura) pred natáčaním seriálu pracoval v spoločnosti Industrial Light & Magic (ILM), zaoberajúcej sa vizuálnymi efektmi, ktorú založil George Lucas. (klayman)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama