Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze (204)

Musak 

všechny recenze uživatele

Já bych Eureku zase tak nevychvaloval. Nevim proč, ale příjde mi to, že vaří z nápadů Stargate...příklady: Hyperaktivní lidi pohybující se 500 mph - nevím který díl SG to byl, ale moc dobre si ho pomatuji. Problémy s časem, taky bylo v SG, klonování, atd. Až tak by mě nevadilo, že jsou stejný myšlenky, ale mám pocit, že i řešení bylo velice podobné jako bylo v SG. Takže dávám za 2* jakožto klonu SG v jiném prostředí. ()

deckardx 

všechny recenze uživatele

Dalsi vyborny serial,ale nema to takovou chytlavost jako ty nejlepsi.. Ale hlavni plus je ,ze hlavni role jsou obsazeny vyborne a kazdou postavu jsem si necim zamiloval.. Mozna nejlepsi serifova trhla dcera,ta je fakt sympaticka.. Ted se chystam na druhou radu,doufam ze to bude pokracovat ve stejnem tempu... ()

Reklama

LordBeeDoO 

všechny recenze uživatele

Tento seriál se mi nehodnotí jednoduše ... když nad tím člověk nepřemýšlí (pokud možno vůbec), nabízí pohodové vcelku zajímavé příběhy a dobrou humornou zábavu na pozadí. Když se nad tím člověk začne zamýšlet, tak je děj každého dílu dost stereotypní s Carterem jako géniem, co o ničem nic neví :-) .. navíc laťka kvality dost kolísá .. od dobré první a dvou třetin 3. série na vrcholy a o dost nudnější druhé série. Navíc,z vědeckého pohledu je spousta dílů tak trochu až urážka, ale to sem raději tahat nebudu :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Formulář na zrušení smrti nevedeme." Tak to žertuješ, šerife. Vždyť to je 924/B a vyplňuje se ve třech kopiích. Ve vědou posedlém městě je zkrátka možný všechno. Tady totiž hláškuje i šerifův barák, místní géniové v touze za poznáním občas narušují pohyb zeměkoule ve vesmíru, šerif je smířenej se svým bezkonkurenčně nejnižším IQ ve městě a mě baví každá Carterova snaha o zachování města ve stavu, kterýmu nikdy nerozuměl. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jak tady píše řada z vás opravdu pohodový seriál. Který nenudí, má nápad, spousta vtipu a skvělé herce. 1.série má jednu chybu a to že tam není souvislejší děj napříč epizodami. Od 2.série už se to zlepšuje a děj přesahuje do víc epizod, a přitom se v každé řeší nějaká zajímavá věc. Na seriálu musím ocenit to, že byl na rozdíl od řady jiných řádně ukončen, ale přesto dějově nedokončen. Ve 4.série kdy se dostane červí dírou do minulosti a posléze zpátky, ale v jiné časové linii , která je sice téměř stejná, přesto se v některých věcech liší. A už tam zůstanou až do konce seriálu což je podle mě škoda. Kdyby tam aspoň byla zmínka, že zpátky nechtějí, tak neřeknu. Ale to je asi jediná kaňka na jinak povedeném seriálu. Určitě bych si dovedl představit pokračování. ()

Galerie (483)

Zajímavosti (14)

  • Tříhlavňová puška, kterou používá zástupkyně Lupo, je stejnou rekvizitou používanou několika různými militantními skupinami z galaxie Pegasus (např. Genii) v seriálu Stargate Atlantis. (Vacablatna)
  • Ve 4. sérii ve 13. epizodě s názvem „Glimpse“ měl malou roličku Dr. Leeho Stan Lee, který je spoluautorem komiksů jako „Spider-Man“, „X-Men“, „Iron Man“, „Fantastická čtyřka“, „Avengers“, „Hulk“, „Thor“, „Daredevil“, „Doktor Strange“ a dalších. Hraje zde vědce, který experimentuje s efekty gamma radiace, a v průběhu krátkého rozhovoru řekne: "Nechtěj mě rozzlobit, synu. Nechtěl by jsi mě vidět, když jsem rozhněvaný." Což je to narážka na zmíněného „Hulka“. (Rominator)
  • Představitelka Allison Blake ve druhé sérii byla skutečně těhotná, což se pro seriál hodilo. (artuš)

Reklama

Reklama