Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

castor 

všechny recenze uživatele

Anthony není zrovna neviňátko. Je policajtem, zbaveným veškerých iluzí, obcházejícím zákon a nerespektujícím sličnou manželku, která se, světe, div se, poohlédne jinde a dítě, které čeká, není zrovna jeho. Co naplat, heroin a děvky leccos vyřeší.. a možná až koma z něj udělá o krapet lepšího člověka. Škoda, Van Damme coby zkorumpovanej hajzlík je slušná porce akce, ale ten přerod už není moje kafe. Tudíž jde leccos viditelně o třídu dolů – atmosféra, záporák, natvrdlé dialogy, i ta akce.. Pryč jsou časy, kdy jsme téhle akční generaci drželi v přítmí kina palce. Seagal, Van Damme, Lundgren – tihle páprdové se už moc neperou, spíš střílí a tváří se drsně v lehce zapomenutelných scénách. Naštěstí se Van Damme pro tentokráte snaží víc než je jeho standard, takže průměrné ** až *** si zaslouží.. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Divoký drsný film s veľa mŕtvolami, avšak ja som to Van Dammove kúzlo akosi nepostrehol, ja nepozerám na meno ak hodnotím film, pre mňa sú jeho filmy akčným sklamaním, tak ako Seagalove, Norrisove, či niektorých iných hercov. Napriek zaujímavosti scenára, skrátka skončil a v pamäti mi veľmi neutkvel, až mi ho museli pripomenúť obrázky a obsah. Hrdinstvo v týchto filmoch, ako aj v tomto, je tiež diskutabilné. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Pozitívna správa je tá, že úroveň posledných filmov s J.C. Van Dammom sa zlepšuje, hoci je jasné, že nie je to posun zvlášť výrazný. Hoci sa opäť jedná o štandartné béčko kombinované s pokusom o srdcervúcu drámu, potešujúci je prekvapivo práve herecký výkon hlavného predstaviteľa (samozrejme Al Pacina nečakajte:) Simon Fellows by mal radšej točiť "priamočiarejšie" a nepokúšať sa o nejaké režisérske finesy a pseudoemócie. Práve jeho fintičky ako napr. ten "psychedelický strih", ktorý sa pár krát mihne ma doslova iritovali. S oboma prižmúrenými očami dávam ***. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po 3x mírně podprůměrných snímcích, které Van Damme stvořil po nečekaně slušném Peklu se z Van Damma stává špinavej polda v New Orleans. Kdysi se mě tohle líbilo přecijen více a v roce 2007 jsem vítěžně sevřel pěst a hned jsem se jal snímek náležitě pochválit, za to že Van Damme ještě neřekl poslední slovo. Jenže, to by bylo příliš jednoduché. Po sjetí víceméně celé filmografie musím smutně konstatovat, že sice zlepšení nějaké nastalo, ale i tak tedy žádná extra hitparáda. Záporák ani nevypadá nebezpečně. Otočky a kopance tentokráte nepřicházejí odnikud. V první polovině sledujeme pomalý sešup dolů a v druhé ještě pozvolnější stoupání vzhůru. Zkrátka takový jeden napravený darebák, který se všem omluví, zachrání svou vyvolenou, aby hrdině (úplně zbytečně) umřel a vdova měla chodit koho oplakávat. Přemýšlím, že Van Damme zase tak často neumírá. Simon Fellows je mimochodem žabař. Když jsem nadával na ty ásíjské spolupráce, tady to určitě lepší nebylo. 45% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

** PRIMA FAMILY - Spíše kvůli připomenutí jsem dnes po filmu po druhé sáhl. Tentokrát jsem dal přednost sledování v TV s CZ dabingem, kde se naštěstí hlavní role ujal Jirka Pomeje (kterému děkuji, že se po několikaleté odmlce opět pustil do dabingu a parádně předabovává novější filmy s JCVD. Ten totiž v mnoha případech dostával hlasy, které se k němu naprosto nehodily - viz. původní dabing tohoto filmu, kde Van Damma mluvil Daniel Dítě). Každopádně film není bůhvíjaký trhák. Na tempu se určitě mohlo přidat a JCVD je víc cool když se pere a používá high-kicky s otočkama, než když střílí všechny kolem. Ale akce byly poměrně slušné, zápletka a děj také, takže 4 hvězdičky ponechávám. Přece jenom je to film, kde hraje.....však víte kdo :) Takže 70%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Hudbu měl původně složit Nick Ingman, kvůli náhlým změnám však musel z Dublinu odcestovat do Londýna a byl tak nahrazen Nicem Rainem. (TomikZlesa)
  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Michael Smith. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)

Reklama

Reklama