Reklama

Reklama

Kořist

Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman dohlíží v Africe na stavbu přehrady a přivezl na pár dnů i svou rodinu, manželku Amy a dvě děti z prvního manželství. Mladší David je nadšený z výletu do Afriky, ale pubertální Jessica se ještě nesmířila s rozvodem rodičů a z jejich rozchodu obviňuje Amy, takže úplně o dokonalou dovolenou se nejedná. Tom domluvil výlet do divočiny s průvodcem Brianem doufaje, že se děti lépe poznají s Amy, a sám jde do práce. Cesta už chvíli trvá, Brian o divokých zvířatech vypráví, ale nikdo žádné zvíře ani nezahlédl, a tak se Brian rozhodne sjet z cesty, aby byla větší šance spatřit šelmy. Když potřebuje malý David na záchod, jde s ním Brian kousek od vozu, ale všimnou si jich lvi ležící v trávě. David se dostane včas zpět do auta, ale Brian lvovi neuteče. Lvi se nehodlají od vozu vzdalovat a Amy, Jessica i David zůstávají uvězněni v autě, protože klíče od auta, měl Brian u sebe. Tom se dozvěděl o nezvěstné rodině až večer po návratu z práce, ale hledání může začít až ráno. Druhý den si David všimne klíčů pár metrů od vozu a Amy se rozhodne pro klíče dojít, neboť za celé dopoledne nezaregistrovali žádný pohyb lvů. Amy se podaří klíče sebrat a pronásledována lvem se stačí vrátit do auta a ujet. Amy při řízení divočinou absolvuje s autem několik skoků, až se auto stane nepojízdné. Zatímco jsou Amy, David a Jessica uvězněni v autě a stále obklopeni lvy, Tom přiměl stopaře Crawforda, aby mu pomohl rodinu najít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Žádnému lidožravému krvelačnému zvířeti z tohoto filmu nebylo ublíženo :-) Tento film mi přijde trochu podhodnocený, protože dle mého se sice nejedná o žádný klenot, ale na druhou stranu i přes všechny mínusy se na něj dá koukat. Setkáme se v něm s mnoha situacemi, dky budeme kroutit hlavou, ale také s napětím a scénami, které mají hlavu a patu. U mě průměr, na který se možná zase někdy po letech hluboko v noci podívám. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Prakticky nevím co bych na tomto filmu mohl pochválit, i když zase taková bída to nebyla. Plusové body dávám pár scénám, které docela fungovali a vyvolali ve mě trochu napětí. Co mi znechutilo zážitek bylo nesmyslné chování hlavní představitelky, hlavně když už nějakým štěstím získala klíče od vozu, a přežila tak jistou smrt, tak s vozem nabourá (tak u týhle scény mi tekly nervy solidně). Herecké výkony raději hodnotit nebudu, vlastně ani není co... rozhodně se na kořist znovu nepodívám. ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ale tak ušlo to... Krve a drama dosti, ale sci-fi na konci, jak "nová manželka" přežila výbuch auta s benzínem bez jakéhokoliv zranění, kdy "tatínka" odhodil výbuch na stranu, kdy se nacházel cca 5 metru od auta a naše paní mohla vyskočit max. do 2 metrů od výbuchu.. I tak ale úplně bez úhony vyvázla celá...:-)) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Thriller o tom, ako to dopadne keď si niekto myslí, že je pánom tvorstva :) Musím vyzdvihnúť napätie, ktoré v niektorých momentoch naberá pekne na obrátkach. Škoda len, že takýchto scénok tu nie je veľa, preto tu často vládne nuda. Ako príroda tu je pekná, aj herecké výkony ujdú, ale to na dobrý thriller nestačí. Možno by pomohlo, keby to bolo o čosi krvavejšie, pretože takto to horor nie je ani omylom. 60/100 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Obyčejná americká rodinka přiletí do Afriky. Manžel kvůli práci s přehradou, zbytek rodiny se rozhodne vyrazit si v jeepu na okružní cestu okolím. Krásná příroda však ukrývá však různá nebezpečí, v tomto případě tři nesmírně vyhladovělé lvy, kteří se jim postarají o pěkně krušné chvilky... Námětově to zní dobře, ale natočeno je to podle té nejklasičtější šablony. Nevlastní matka je s dětmi schovaná v autě, a mezitím co predátoři číhají někde ve vysoké trávě, původně chladné rodinné vztahy se brzy dají do pořádku a jako v každém správném filmu, všichni se spolu opět setkají a ve zdraví přežijou. Péťa Weller stárne a moc nezaujme, jeho filmová žena je na tom lépe. Kořist, jak zní český název, ani moc napínavý neni, ale co je sympatické, tak že lvi byli živí, ne digitální. A taky ta příroda je super. Ale spíše než o horor jde o čistokrevný dobrodružný thriller. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama