Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

The Alphabet Killer je natočen na základě skutečných vražd takzvaného Abecedního zabijáka v osmdesátých letech devatenáctého století. Megan Peige je policistka, která všechen čas věnuje své práci a následkem toho se u ní objeví schizofrenie, porucha, kterou trpí déle než 6 měsíců, zahrnující i jeden měsíc kdy se u ní začnou objevovat typické syndromy jako jsou iluze, halucinace, zmatená řeč, zmatenost nebo katonický stav. Meganina posedlost vede k jejímu zhroucení a vyvrcholí rvačkou při jejím pobytu v nemocnici. Nakonec ztrácí svého snoubence Kennetha a svoji práci. O dva roky později Megan znovu pracuje, tentokrát jako poradce ale její víceméně normální život skončí, když je nalezena další mrtvá dívka. Megan se pokuší najít vraha ať už za pomocí policie a nebo bez nich. (Shanshu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Námět měl potenciál, který zůstal nevyužit kvůli nezajimavým hercům, zbytečným lekačkám a klišovitému scénáři. A co ta kamera? Při skupinovém sezení jsem nedostala závrať jenom proto, že jsem sledovala titulky. Pokud závěr je hrdinčina halucinace a případ zůstal opravdu nevyřešen, navyšuji hodnocení na 3 hvězdičky. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem měl už delší dobu a v podstatě jsem si ho stáhnul jen kvůli tomu,že tam má menší roli Bill Moseley.Jenže ten je tam všeho všudy 2 minuty,takže ani on tenhle shit nedokáže vyzvednout k vyšším metám.Tady to Schmidt totálně posral.Příběh kterej neví jakým směrem se vydat.Thriller o vrahovi,duchařina,nebo špatná kriminálka?To snad ví jen Schmidt co tímhle kouskem chtěl říct.Bez atmosféry,se špatnou kamerou,se stupidníma dialogama a hlavně s Elizou Dushku.Na Dushku se sice možná(někomu) dobře dívá,ale její herectví je tragický.Obsadit jí do hlavní role bylo velkou chybou,protože jsem jí nevěřil ani nos mezi očima.V pachu krve ještě jakž takž obstála,ale v tomhle filmu to byla bída.Tahle holka prostě nemůže hrát hlavní role.DOPORUČUJU,všem těm co to mají-ani se na to nedívejte.Tohle je fakt ztráta času.A proč se obírat o drahocenej čas,když je tolik dobrejch filmů a času je tak málo.Tomuhle filmu nepomůže od odpadu vůbec nic.Ani to,že je prej podle skutečných událostí. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(22) Keď si človek uvedomí, že ani po uplynutí 30 min. sa z pohľadu abecedy snímok nedostal ani len k vražde podľa písmena (B), tak mu neostane nič iné, ako prepnúť na teleshoping s Gizkou Oňovou, lebo tá je v porovnaní s týmto filmom, ďaleko väčším vrahom voľného času. Nie nie, už žiadne plytvanie. Čo nás od úvodu nechytí, to nebudeme kukac .. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Jednej peknej noci som nevedel spat a vybral som sa, ze si nieco pozriem, ze snad zaspim...Alphabet Killer ma o stvrtej nad ranom neuspal, dokonca ma tak zaujal, ze som ho dopozeral a vytuzeny spanok bol prec. Nejde vsak o nic prevratne, je to viacmenej klasicky podpriemerna detektivno thrillerova bachorka okorenena trochou ducharciny. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak hrozné to zase nebylo. Docela přijemně natočený thriller, jehož tvůrci měli zapracovat především na scénáři. Jinak jde ale o film který nebyl bůhvíjak drahý, ale daří se mu svůj omezený rozpočet slušně maskovat. Herci hrají v pohodě a kdo je vrah mě napadlo už na začátku, ale zavrhl jsem to jako málo pravděpodobnou variatu. A ejhle, trefa. Jinak se není co divit, že šel film rovnou na dvd. Různým Star Trekům a Avatarům tohle zcela jistě konkurovat nemůže. A na televizní obrazovce mu to navíc docela sluší. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama