Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

The Alphabet Killer je natočen na základě skutečných vražd takzvaného Abecedního zabijáka v osmdesátých letech devatenáctého století. Megan Peige je policistka, která všechen čas věnuje své práci a následkem toho se u ní objeví schizofrenie, porucha, kterou trpí déle než 6 měsíců, zahrnující i jeden měsíc kdy se u ní začnou objevovat typické syndromy jako jsou iluze, halucinace, zmatená řeč, zmatenost nebo katonický stav. Meganina posedlost vede k jejímu zhroucení a vyvrcholí rvačkou při jejím pobytu v nemocnici. Nakonec ztrácí svého snoubence Kennetha a svoji práci. O dva roky později Megan znovu pracuje, tentokrát jako poradce ale její víceméně normální život skončí, když je nalezena další mrtvá dívka. Megan se pokuší najít vraha ať už za pomocí policie a nebo bez nich. (Shanshu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

berusche 

všechny recenze uživatele

Špatný je slabé slovo. Kopíruje to spoustu hodně dobrých thrillerů v domnění, že se ztratí, jak strašně špatně je to zahraný, jak strašně špatný jsou efekty, jak špatný je scénář a jak celkově působí snímek směšně (zvlášť scéna, kdy vyšetřovatelka hledá důkaz na stole mezi fotkama, což je jasná kopírka dobrých dvou snímků, na které si teď z fleku vzpomenu, vypadá opravdu hloupě ve stínu jiných). A to, SPOILER, nemluvím o snaze dělat z toho duchařinu. S tou už z toho vypadla čistočistá podprůměrná nízkorozpočtová prasárna k smíchu. ()

Lisabellla odpad!

všechny recenze uživatele

Moc se mi to nestává, ale souhlasím se zdejšími. Málokdy je film, kdy tvůrci vsadí na krásu spíš než na inteligenci, dobrý a ani tohle není výjimka. Křečovitá prvoplánovitá herečka se fakt tváří 80% filmu, jako by měla ve svěrači zaraženou okurku. Není příjemná, není sympatická, není šikovná, nehodí se do té role a i moje sousedka by to zahrála líp. Scéna, kdy tam pláče a mluví s duchem je hůř než protivná, následný pokus o jakousi sebevraždu, střih - o dva roky později, super sebereflexe v kruhu kohosi a další vraždou se vracíme na scénu s odloženým případem. Pár dalších vraždiček, spousta dalších stejně špatných herců.. Filmy podle skutečností táhnou, asi měli volit jiné herce, jiné tvůrce, jiné úplně všechno. A nebo to vůbec netočit. A když už, tak se raději vůbec nedívat. A víte vy co? Tím koncem to zazdili úplně - tedy pokud se až k němu jeden dostane. ()

Reklama

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem měl už delší dobu a v podstatě jsem si ho stáhnul jen kvůli tomu,že tam má menší roli Bill Moseley.Jenže ten je tam všeho všudy 2 minuty,takže ani on tenhle shit nedokáže vyzvednout k vyšším metám.Tady to Schmidt totálně posral.Příběh kterej neví jakým směrem se vydat.Thriller o vrahovi,duchařina,nebo špatná kriminálka?To snad ví jen Schmidt co tímhle kouskem chtěl říct.Bez atmosféry,se špatnou kamerou,se stupidníma dialogama a hlavně s Elizou Dushku.Na Dushku se sice možná(někomu) dobře dívá,ale její herectví je tragický.Obsadit jí do hlavní role bylo velkou chybou,protože jsem jí nevěřil ani nos mezi očima.V pachu krve ještě jakž takž obstála,ale v tomhle filmu to byla bída.Tahle holka prostě nemůže hrát hlavní role.DOPORUČUJU,všem těm co to mají-ani se na to nedívejte.Tohle je fakt ztráta času.A proč se obírat o drahocenej čas,když je tolik dobrejch filmů a času je tak málo.Tomuhle filmu nepomůže od odpadu vůbec nic.Ani to,že je prej podle skutečných událostí. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Ako som už písal pri komentári Mafiánky tieto TV filmy dokážu niekedy prekvapiť. Neviem prečo to kritické hodnotonie 46% je dosť málo. Aj keď to nie je film, ktorý si zaslúži 70% a viac, ale určite existujú aj horšie filmy. Eliza Dushku už v seriáloch presvedčila, že vie hrať a môžno keby už konečne dostala nejakú vážnejšiu rolu v nejakom kino filme, tak by sa dostala do povedomia. Táto rola jej sadla a psychycký úpadok hlanej postavy zvládla na jednotku. Film je natočený podľa skutočnej udalosti, ale neviem čo z toho filmu je skutočnosť a čo nie. Tak som to skôr bral ako thriller, ktorý bol celkom napínavý, a trošku aj zaujímavý. Na túto tému bolo natočené už množstvo filmov, a možno preto má tento film taký slabý ohlas, ale mne sa to celkom páčilo tak dávam hodnotenie 55 - 60%. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak koukám na hodnocení a nevím...chvíli jsem uvažovala i o čtyřech hvězdičkách! Určitě jsme toho mohli dostat víc. Začátek vypadal hodně nadějně a pak se to zvrhlo (v momentě, kdy začala policistka bláznit). Pak už to bylo docela zkratkovité, jako by se tvůrce zalekl potenciálu a možného úspěchu a začal to pěkně cpát do předem vytyčených šablonek. A to je škoda. Ale jinak to vůbec nebylo zlé, rozhodně jsem se nenudila a nakonec mě i překvapilo, že to bylo podle skutečných událostí! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama