Reklama

Reklama

Zkušený newyorský policista Cristofuoro (Russell Crowe – Gladiátor, L.A.:Přísně tajné) chce dokázat, že čerstvě propuštěný mladík Erik (Jon Foster – Terminátor 3:Vzpoura strojů) je vrah. Že zabil své rodiče schválně, a ne pod vlivem prášků, jak tvrdil soudu. Aby svou teorii poručík potvrdil, začne Erika sledovat. Situaci ještě zkomplikuje krásná Lori, kterou vzrušuje blízkost trestaného násilníka. Je Erik jen nevinnou obětí policistovy fantazie nebo nebezpečným masovým vrahem, který dříve nebo později zaútočí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Krásný film se skvělou výpravou. Záleží ale na člověku, někoho to může nudit, někdo bude zase potěšen, že je film natočen jinak než-li ten stereotyp, na který jsem v nynější době zvyklý. Herecké role nejsou nic extra, ale ty osoby nemají být nic extra, takže to tam bezvadně sedí. Ubírám hvězdu za konec, který mi přišel, jak když to chce režisér už co nejrychleji ukončit. Výsledný verdikt 80%. ()

Romeroo 

všechny recenze uživatele

Tak po projekci tohoto filmu ve mě jsou dva pocity…první je, že to bylo takové příjemné drama o mladém ujetém klukovi a holčičce co chtěla zemřít jeho rukou, nad tím vším dohlížel tatínek Russell, který herecky nezklamal, sem tam zazněla velmi pěkná hudba atd.…druhý pocit je ten, že se mi vybavují i negativa, a to hlavní je nuda, která na mě občas vlezla, s tím souvisí i celkové pomaloučké tempo filmu, ve kterém se prakticky „nic“ neděje, závěr působivý přesně tak jak pozorný divák čekal…škoda…zavřu obě oči a dám hezky baculaté 3* 69%. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch uplně zbytečnejch filmů. Obzvlášť špatnej byl výběr herců - holka je sice neokoukaná, ale taky docela nekoukatelná. Místo ní měla tu roli hrát Alexis Dziena, která je fakt kočka. Jon Foster není Ben Foster a charisma asi ztratil v dobách, kdy si hrával na písečku. Taky nevěřim, že Russel Crowe si roli pupkatyho kníratyho cajta vybral dobrovolně. Jestli jo, tak asi byl ožralej nebo něco. Tahle postava totiž nejen že je kníratá a pupkatá, ale hlavně uplně o ničem. Prostě fízluje jednoho psychouše, ale ten je ještě hovno psycho oproti té vtěrné holce, která se k němu přidá a dělá všechno pro to, aby z ní měl divák blbej pocit - je totiž uplně vypatlaná, nadržená, psychopaticky vlezlá a nadmíru blbá. To znamená, že všichni mi byli uplně ukradení a nechápal jsem chování ani jednoho z nich. A film tím pádem nuda. Teď mě napadlo, že ten film asi někdo natočil proto, že jeho kámoš/známej/z rodiny asi je psychopat, kterymu se stalo přesně to, co Erikovi... a oni tímhle chtěli dokázat, že může být i nevinnej. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako môže muž s menom Russel Crowe prijať rolu vo filme, kde pomaly ani nehrá. Celé to je o jednom úchylnom nadržancovi, ktorí miluje mladé dievčatá, pubertiačky, ale nevie ako ich omrdať. A potom je tu aj 15/16-ročná, ktorá chce byť strašne omrdaná a on nevie, čo s tým. Po hodine nemrdania nakoniec príde Russel. A zas sa vyparí, len aby sa ukázalo, že to nemrdané dievča má v hlave ešte väčšie lajno než sme dúfali. ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že jediný pozitívny prvok, nachádzajúci sa v tomto filme - a tým je postava policajtu Cristofuoro-a - nemá viac priestoru a nie je nijako charakterovo rozvinutý, priestor k zaujímavej dejovej línií o jeho postave sa tu priam pýtal. Namiesto toho tu priestor dostávajú dve mladé tváre, ktoré ma absolútne nezaujímali. Netuším, čo Russella presvedčilo k tomu, aby sa zúčastnil tohoto filmu (možno ide podobne ako u Man with the Iron Fist o kamarádsku výpomoc režisérovi Johnovi Polsonovi, s ktorým sa Russell stretol počas natáčania filmu The Sum of Us). Každopádne sa z filmu vykľula maximálna nuda, nezaujímavá vo všetkých stránkach. Maximálne zabudnuteľný film, slabý ako desaťkrát luhovaný čaj. Dve hviezdy dávam len za Russella. Slabých 40% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Russell Crowe stihl natočit všechny své scény ve filmy za pouhých 9 dnů. (Baffer)

Reklama

Reklama