Reklama

Reklama

Cestující

Trailer

VOD (1)

Děj filmu začíná leteckou katastrofou. Mladá doktorka psychologie Claire Summersová dostane od svého učitele za úkol psychoterapeutickou práci s cestujícími, kteří tuto katastrofu přežili. Pravidelně se schází s několika přeživšími, nicméně naráží na jejich rozporuplné vzpomínky a výpovědi. Nejvíce ji trápí uzavřený mladý muž Eric, kterému věnuje zvýšený zájem i péči. Jejich vzájemná náklonnost však postupně přeroste v lásku i intimní vztah. Vyšetřování komplikuje zástupce letecké společnosti, v jejím okolí se dějí stále velmi podivné a nevysvětlitelné věci, zjevují se neznámí lidé i zvířata, zbylí cestující začínají postupně jeden po druhém mizet, neznámo kam zmizí i její vlastní sestra. Claire je pečlivá a touží všechny tyto tajemné záhady objasnit a prošetřit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Beky 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné, ale s dobrou atmosférou a slušným obsazením!! Nic víc k tomu nemám, já jsem ještě takovej měkota, že konec, asi posledních 30 sekund, mě dokonale dojalo!! Jsem ten typ, co by raději chtěl aby vše končilo...rozuzlení hledej ve filmu, nápověda je víc než jasná, pokud si dočetl až jsem:)!! Jednou větou: Není jednoduché se smířit s něčím, co nedokážeš ovlivnit, snaž se ale pochopit, že nejde jen o tebe, z hlavy to nevymažeš, tak si to nech pro sebe!! ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Je pravda ze film ma vela hluchych miest a zo zaciatku mi prislo ze scenar nevie ktorym smerom sa ma uberat. Prva polovica ma moc nebavila, druha polovica bola ovela lepsia da sa povedat ze ma celkom bavila. Ocakavany zaver a pointa filmu ma vobec neprekvapili. Myslim ze tri hviezdicky si tato mysteriozna romanticka drama zasluzi. Anna Hathaway bola vyborna. ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem od začátku neměla tušení... Až ke konci jsem začala tušit, že nic nebude takové, jak se zdá. A na úplném konci mi i ukápla slza. Pro mě to byl film s nádechem tajemna, který odkryl svoje karty až na svém konci. Anne není nijak skvělá herečka, takže ani v tomhle filmu mě nijak neoslnila. Ale nevadila mi. Líbil se mi Patrick v roli Erica. Ten se své role zhostil o dost lépe. Dávám lepší tři hvězdy. ;-) ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Do půlky filmu jsem přemýšlel zda je to drama nebo thriler a nakonec to asi má být od všeho trochu /mimo hororu, který je u filmu uveden/. Jinak první hodinu se toho moc neděje, jenom se dobře dívá na Anne Hathaway, pak se děj přece jenom rozběhne a dočkáme se "překvapivého" závěru, který většina z nás nejspíš čekala. Takže nakonec u mě za 3 hvězdy, ale jenom o prsa. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Filmy, kde člověk nečeká, co se na konci stane, jsou nejlepší. Kort když je to na psychologické úrovni a nutí vás to přemýšlet od začátku až do konce. Passengers jsou jeden z filmů, který mají hezký příběh, originální myšlenku, slušný soundtrack, sympatické obsazení a dost dobré zakončení a rozuzlení. Jednoduše jde o mysteriózní thriller o terapeutce, která se snaží pomoci pasažérům, kteří přežili letecké neštěstí. Cestující se ale postupně začínají ztrácet a hlavní hrdinka má pocit, že za to můžou aerolinky, které se snaží ututlat, co se vlastně na palubě letadla dělo. Nic ale není jak se zdá. - "Don't give up on me, stay with me." ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Když Claire (Anne Hathaway) poprvé navštíví Erika (Patrick Wilson), řekne jí, že pracuje v makléřské firmě Kahane-Drake. Kahane a Drake jsou výkonní producenti tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama