Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

Hawkeye666 

všechny recenze uživatele

Nahé nacistky , vlkolaci se samopali = *, AND...NICOLAS CAGE AS... FU MANCHU!!! = ** Kdyby byl celý trailer v duchu posledních sekund s Cagem, dal bych minimálně 4*. Jinak je to jedna z těch nudnějších částí Grindhouse, i když jako nápad je to výborný - s dobrým režisérem by to určitě mohlo konkurovat Turkish Star Wars nebo The Monster of Yucca Flats. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Zvrhlá túžba perverznej temnej stránky mnohého chlapského mozgu je uvidieť tento film celý... - a ako to má Zombie vo zvyku, pekne bez servítok ! V skutočnosti ma vlastne prekvapuje, že v tej nekončiacej súčasnej vlne vykrádania a návratov ešte nikto tento podžáner ( reprezentovaný v 70. rokoch nie úplne malým množstvom talianskych filmov či americkou sériou o Ilse ) nevyhrabal...okrem tejto pripomienky zjavne dobre informovaného šialenca Roba Zombieho... ()

Reklama

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla ukázka další jedné americko-izraelské provokace. Hitlerův ďábelský plán na vytroření vlkodlačí ženy.......Takže už máme na Světě vedle Satana, ďábla Hitlera, který chce za každou cenu ovládnout svět.......trapárna. Kdyby místo svastiky měl ve znaku krtka a nejmenoval se Hitler, ale třeba Rob Zombie, byl by strašákem světa krtek a Rob Zombie. Tohle dvouminutové perverzní heilování je ukázka americké inteligence. Bravo! To si zaslouží potlesk. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Zvrhlé, nechutné, perverzní - pokud bych si přál, aby některý ze série fiktivních Grindhouse trailerů příslušel skutečnému filmu, pak tento. Trailer sám o sobě by mě do kina asi nenalákal, není tak docela jasný žánr (horor? akce? porno?) a ty největší úchylnosti jsou pouze lehce naznačeny, nicméně ta myšlenka, myšlenka filmu s fešnými áríjkami v latexu a s vlkodlaky ozbrojenými samopaly, ta se mé zvrácené mysli moc zamlouvá. :-) ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Konečně po dlouhých letech úhoru vidím svého někdejšího miláčka Nika Cage ve slušném filmu. Upoutávek na anglofonní filmy s třetiříšskou tématikou jsem viděl vícero, dva filmy dokonce celé, ale pokud jde o objektivitu historických fakt, psychologickou přesvědčivost a morální hloubku, tento nemá konkurenci. Trochu však zaostává v objevnosti šokujících tajemství Třetí říše, proto jen čtyři hvězdičky. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Rob Zombie k fiktivnímu traileru složil také stejnojmennou skladbu „Werewolf Women of the S.S.“. (tyzmrde)
  • Vlkodlak má ve filmu zbraň MG42 ráže 7.92x57mm Mauser. Tato zbraň byla za druhé světové války nejrychlejší na světě, dokáže vypálit 1200 ran za minutu. (dc125)

Reklama

Reklama