Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo o další realizaci fiktivních trailerů projektu Grindhouse, fandil bych v první řadě Zombieho nedepilované WEREWOLF WOMEN. SS desing, do latexu oděné nacistky, Udo Kier se zdviženou pravicí, samopalem se ohánějící vlkodlačice and Nicolas Cage as Fun Manchu…………….to vše vedené výstřední rukou Roba Zombieho - zatím si necháme zdát . ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

838. hodnocený film: Rob Zombie není mým favoritem a tahle směsice hardcoru a válečných SS fakt nejde dohromady. Nepovedla se jemu a je to hodně znát. Navíc ten ošuntělej nápad s prsatejma dozorkyněma snad už ani není zbožným přáním fetyšistů, majících onanistický klub v zapadlém československém bytečku na přelomu 80. a 90. let. 1* je maximem a to se tenhle Zombie může strachovat i o tu poslední hvězdičku, kterou mu dávám. 1* ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Docela sranda, je to dost perverzní (taky Rob Zombie) a Cage jako Fu Manchu je doslova geniální. Ale čekal jsem od toho trochu víc, nicméně jako celovečerák by to mohlo vypadat opravdu zajímavě......ale jinak ta ukázka - nebejt Cage, kterej tam vypadá fakt jako magor a cholericky řve a gebí se, už bych se na ni nejspíš podruhý nekouknul. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Zvrhlé, nechutné, perverzní - pokud bych si přál, aby některý ze série fiktivních Grindhouse trailerů příslušel skutečnému filmu, pak tento. Trailer sám o sobě by mě do kina asi nenalákal, není tak docela jasný žánr (horor? akce? porno?) a ty největší úchylnosti jsou pouze lehce naznačeny, nicméně ta myšlenka, myšlenka filmu s fešnými áríjkami v latexu a s vlkodlaky ozbrojenými samopaly, ta se mé zvrácené mysli moc zamlouvá. :-) ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Asi budu jediný, ale tento trailer se mi ze všech Grindhousovských trailerů líbil nejvíc. Nejoriginálnější nápad, krásná Sheri Moon Zombie, můj oblíbený Bill Moseley, úžasný Nicolas Cage a ke všemu to má i příběh. Narozdíl od hodně povedeného Thanksgiving by z tohoto určitě mohl být i vcelku vtipnej celovečerák. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Vlkodlak má ve filmu zbraň MG42 ráže 7.92x57mm Mauser. Tato zbraň byla za druhé světové války nejrychlejší na světě, dokáže vypálit 1200 ran za minutu. (dc125)
  • Rob Zombie k fiktivnímu traileru složil také stejnojmennou skladbu „Werewolf Women of the S.S.“. (tyzmrde)

Reklama

Reklama