Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Co zase tohleto kruciš má být? Ani se mi nechce vyjmenovávat všechny neduhy Bunkru smrti. Bylo by to na dlouho a stejně nudné jako většina filmu. rostředí je dobrý a masky yombí nácků taky, ale ten scénář, no děs a běs. Nikdy jsem neviděl, že by vojáci evidentně stýraného nalezeného člověka sami mlátil a uráželi, teda až do tohoto "veledíla". Jo a ono se v tomhle bunkru celkem ani nic moc nestane. No nic, jdu si asi pustit starého dobrého Maniac Copa. To je gumoidní béčko jak má být. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Už z názvu jsem si myslel, že to nebude nic extra. Ale ono to chvilka bylo drobátko napínavé, ale v případě, že tam hlavní partička žolďáků bojuje s nepřemožitelným nepřítelem, se mi prostě nelíbilo. Alespoň se mohlo něco vymyslet na konec, ale ono to skončilo, jak to skončilo. Proto pozor na staré německé bunkry, mohlo by se Vám stát, že tam bude něco v nepořádku ;-) ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Neskutečná ptákovina, nevěřil jsem tomu ani minutu. Ještě, že západní filmaři mají nácky a východní Evropu.... To magično, které fungovalo v prvním britském Bunkru (2001) se odsud zcela vytratilo. Tajné zařízení a chrchlající zombie nácci tu už byli mockrát. Ani ten bunkr nevypadal jako válečný a film na promítačce mi primitivní animací připomněl klip Pet Shop Boys - Go West...:-) !!!!! Z filmu mne tak zaujal celkem slušný hudební doprovod, ale jinak jsem jej celý prozíval s přáním ať už padne poslední hrdina aby byl konec. Závěr nezklamal a byl přesně takový jaký jsem jej odhadl. Pokud se vám líbil Dead Snow, tak tohle je to samé, akorát bez té prdele... Tady to totiž tvůrci asi mysleli vážně, což je horší...! Dám jeden železný kříž a pokusím se rychle zapomenout. * ()

deckardx 

všechny recenze uživatele

Kdyz si odmyslite ze to neni film, kterej by vam rozsiril obzory ve svete kinematografie, tak si myslim ze to je docela slusnej pocin... Tema je me sity primo na miru, protoze nacisticky experimenty sem mel vzdycky rad at uz to byly pocitacovy hry typu Wolfensteina nebo filmovej Indiana Jones... I kdyz je na tom videt hodne malej rozpocet, tak si myslim ze to ma celkem slusnou atmosferu a herci nebyli uplne jalovi... Celkove si myslim, ze je to dost povedeny becko... ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nápad so starým Nemeckým bunkrom plný nasra.ých nacistických živých mŕtvych ktorý krvilačne túžia po čerstvej krvi je perfektný. S tohoto by sa pre fajnšmekrov dalo vyťažiť omnoho viac. Taký Frankenstein's Army bol úplný luxus v tomto okrajovom super subžánru. Nešlo mi ani tak o to že sa to bralo vážne to mne je fuk, avšak hlavná myšlienka ktorá dávala filmu dej nestála za nič. Stroj ktorý dokáže snehomtniť hmotu a blá blá blá... Vojaci nemôžu opustiť bunker lebo zabijú ich rodiny a blá blá blá. Nedotiahnutý scenár a jeden s najtrápnejších "heroických" koncov aké som videl. Hodinu a štvrť som dúfal no nič. U mňa sklamanie ktoré nedokázali zachrániť ani slušné náckovské relikvie. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Při závěrečné přestřelce měl Prior použít brokovnici až uvnitř bunkru, ale úroveň hluku by byla zcela nesnesitelná a panovaly obavy z trvalého poškození sluchu, proto z ní střílí jen venku. (Kriklan49)
  • Proti osadenstvu bunkra pravdepodobne v minulosti bojovali i Československé červené barety, kedže jeden zo žoldnierov pri prehrabovaní sa v debni při strážení nemeckého essesáka drží v ruke československý ešus, aký sa vyrábal až po vojne. (andykovac)
  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama