Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

Wade 

všechny recenze uživatele

Když jsem se poprvé odhodlával zhlédnout tenhle film vůbec se mi do toho nechtělo. Hned po skončení jsem, ale věděl, že St. Trinian's nevidím naposled. Na začátku lehce chaotické, ale postupem času skvělé a zábavné. V celém filmu hrají z 90% jen holky a pěkné takže i to je další plus, které mě nedovolí jít pod 4*. 77% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepamatuju si, že bych někdy chtěl být kosmonautem, horníkem v uranových dolech ani úředníkem v pyrotechnických závodech, ale ředitelkou školy St. Trinian’s bych rozhodně být chtěl. Mně totiž mezi těmi divokými sexy "studentkami" bylo neskutečně pohodově a nic na tom nemění fakt, že děj je lehce pitomej a humor nedosahuje akademický dokonalosti. Kdo však rád listuje hambatými časopisy a chtěl by poznat brutalitu pozemních hokejistek, tak tento snímek je pro něj naprosto správná volba. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Britský úlet a filmový terorismus na všechny možné i nemožné způsoby. Pokud jsem prohlásil o filmu I love You Phillip Morfia, že se jedná o nejneuvěřitelnější a nejnekorektnější úlet široko daleko – šeredně jsem se spletl. St. Trinian's baví o 200% víc než Muži, co zírají na kozy - a to už se vážně musela někde stát chyba. Za oblibu tohoto bizardního skvostu zaručeně skončím ve filmovém pekle. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nečekaně svěží komedie, která těží ze skvěle dávkovaného britského humoru a parádního hereckého obsazení (geniální Everett a Firth). Nutno říci, že k pochopení dosti hlášek a narážek je potřeba nejen číst titulky (které byly jinak na velmi dobré úrovni), ale taky pořádně poslouchat (viz geniální vtípek před hokejbalovým utkáním). K tomu všemu je nutno připočíst skvělý originální soundtrack (mimochodem skvěle otextovaný) a s hodnocením není možno zůstat při zemi. Palec nahoru a už teď se těším na pokračování. ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Začo prosím Vás 56%? Ja som to nevydržal dopozerať ani dokonca. Neskutočná sprostosť! Veď to nemalo hlavu ani pätu a tiež ani jednu vtipnú scénu. Nemusím tento suchý britský "humor". Navyše tak hrozné a nesympatické herecké obsadenie už od úvodných minút naznačovalo, že to bude nejaká somarina. Samé domachlené gothičky a tranzvestita ako "riaditeľka" školy. Toto je tak určené pre malé dievčatka, ale normálny dospelý muž toto kladne ohodnotiť nemôže. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Ve scéně v 41. minutě, kdy Flash (Russell Brand) vyučuje zločin, je možné vidět na tabuli první tři zločiny, avšak v momentě, kdy žačky řeknou další "krádež", je v záběru na tabuli hned 5 zločinů, pričemž „krádež“ je šestá. (WillyMarks)
  • Když se spolu Geoffrey (Colin Firth) a Camilla (Rupert Everett) znovu setkají, tak "ona" říká "Another time!" a on odpoví "Another country!", což je název filmu, ve kterém si spolu oba herci poprvé zahráli - Jiná země (1984). (Stanislaus)
  • Postava Camilly Fritton (Rupert Everett) je parodií na Camillu, vévodkyni z Cornwallu, a to jak v rámci oblečení, tak manýrismu. (Stanislaus)

Reklama

Reklama