Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Skotský přízvuk, neškobené vystupování, schopnost neptat se na to, co ostatní, nadhled, odhodlání nedělat show s přístupností od dvanácti let, úžasný smysl pro humor a téměř až přátelský vztah mezi moderátorem a hostem; to je přesně to, co na Late Late Show Craiga Fergusona zbožňuju a co pro mě z tohoto moderátora činí krále amerických nočních show. Zatímco na Lettermanovi a dalších je vidět, jak mají otázky i vtipy připraveny dopředu, Craig působí dojmem, jako by ani on sám nevěděl, co z něj za minutu vypadne, a svou spontánností dokáže rozhovor s herci odvést od nudné propagace filmu k naprosto neuvěřitelným tématům. Craig for president! ()

Rincewind 

všechny recenze uživatele

Mistr a král. Conan O'Brien, David Letterman, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel. Ti všichni jsou velmi dobří a občas výborní. Ale Craig Ferguson si je každým komentářem, každým cold open, každým rozhovorem s hostem, ale hlavně každým rozhovorem s Geoffem, dá ke svačině. Bezkonkurenční pohotovost, lehkost a smysl pro humor. Keeping it classy all the way to Christmas. ()

Reklama

DonTommy 

všechny recenze uživatele

Pro mě numero uno amerických talk show. Na youtube sjíždím další a další díly a drtivá většina jsou perfektní zábava. Nejradši mám část cold open, monolog a tweets and emails, ale skvělé jsou i rozhovory. Craig si dělá prču ze všeho a ze všech a baví se s hosty klidně o úplných blbostech. K tomu jeho skotský přízvuk a nebetyčné charisma (on to Sebevědomí v Trpaslíkovi nehrál pro nicc za nic :-)). Takřka nevyčerpatelná studnice perfektní zábavy. Jsem zvědav, jestli někdy Craig přebere po Lettermanovi talkshow v prime-timu. Je na to samozřejmě nejlogičtějším a nejlepším kandidátem a rozhodně by stálo za to, že by se mu "pod kudlu" dostávala opravdu ta nejelitnější celebritní liga. Na druhou stranu by v onom vysílacím čase už asi nebyl Geoff a neustálé pubertální a nekorektní vtipy. A to už by prostě nebyl Craig. Ellen Page: "I like your snake mug." Craig: "Thanks very much, it's a substitute for small penis. Actually no, it was a double bluff, I've got a huge penis." ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Jsem se dlouze rozhodoval komu "věnovat" 1000cé hodnocení na CSFD. No vzhledem k mé zásadě (obvykle) hodnotit věci až uvidím všechny díly, rozhodl jsem se pro pořad, který bych tomuto měřítku neohodnotil nikdy. Pořad s perfektním humorem, úžasným moderátorem a nejlepším "sidekickem" na světe. "CBS cares" Nejoblíbenější hosté: Michael Sheen, William Shatner, Alex Kingston ()

HolkaVBotech 

všechny recenze uživatele

Craig Ferguson je ten nejulítlejší z hostitelů late show. Nepůsobí předtočeně, je pohotový a je schopný si utahovat jak ze svých hostů, tak sám ze sebe i momentálně probíraných záležitostí v médiích. Jeho humor je mému srdci nejblíže a člověk, který se na jeho show podívá nikdy nemůže mít jistotu, kam ji Craig zavede. Na druhou stranu, Craig se nebojí pustit i do vážných témat a tak se často v jeho úvodním monologu můžeme setkat s nějakým zamyšlením nad tím, co Craiga zrovna žere. Někdy dokonce uklidňuje diváky a vysvětluje jim, že to není pravý čas se smát. Craig se svým skotským přízvukem je pro mě král late shows (z čehož si ostatně i sám dělal srandu). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Falešný kůň Secretariat, který v této show vystupuje, byl vytvořen jakožto vtipná reakce na Disneyho film Secretariat (2010) pojednávající o stejnojmenném slavném dostihovém koni. (P. J. D.)
  • Show se předtáčí po jedné v pondělí, úterý a středu odpoledne. Následně se ve čtvrtek točí dvě epizody, ovšem někdy se místo toho točí rovnou tři ve středu. Craig na to často naráží, a to např. frázemi "Members of a strangely familiar studio audience," nebo "This week has just flown by". (Agoran)
  • Úvodní píseň nazpíval sám Craig Ferguson. (Poker_Face)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno