Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

Clu 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe Letterman, Craig posunul talkshow na novou úroveň. Nejen, že ostatní talkshow mi třeba nepřijdou tak vtipné, ale hosté tam prostě odpovídají na otázky. Ale Craig Ferguson svým přátelským přístupem způsobí, že jeho hosty poznáte jako kamarády, jako kdybyste s nimi sami jen tak mluvili o kravinách! Zajímavé komentáře: StarsFan ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Ubehlo 25 rokov od jeho prvej talkshow a 10 rokov od Late Night, ktorou sa zaradil medzi špičku moderátorov súčasnosti. Po dlhých rokoch odovzdáva tento Škót žezlo mladšej generácií, no dúfam že moderovanie nezavesí na klinec. Sever Európy má tých najlepších moderátorov a je len otázkou času, kedy tento, mne o mnoho bližší humor než americký, nahradí trápne reality moderátorky typu Oprah. Takže si dáme za Craiga trápnu minútku ticha. ()

Reklama

Ajka1 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že Craiga Fergusona mám ze všech moderátorů šou tohoto typu absolutně nejradši. Spousta humoru a popkulturních narážek, to je moje. Nejlepší díly jsou ty, ve kterých se objevují James McAvoy, Nathan Fillion a úplně nejlepší jsou pak ty s Craigovým starým kámošem Gerrym Butlerem. Zajímaví hosté se smyslem pro humor = koření úspěchu. ()

Rincewind 

všechny recenze uživatele

Mistr a král. Conan O'Brien, David Letterman, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel. Ti všichni jsou velmi dobří a občas výborní. Ale Craig Ferguson si je každým komentářem, každým cold open, každým rozhovorem s hostem, ale hlavně každým rozhovorem s Geoffem, dá ke svačině. Bezkonkurenční pohotovost, lehkost a smysl pro humor. Keeping it classy all the way to Christmas. ()

horacko 

všechny recenze uživatele

Toto je presne to, čo chýba vo vysielaní slovenských televízii. Videl som už mnoho dielov a priznávam, že veľmi záleží od hosťa, ale tak či tak ide o vtipnú zábavnú reláciu, pri ktorej som sa zatiaľ vždy výborne bavil. V českej televízii sa tomuto programu najviac podobá talkshow s Jánom Krausom, čo mimochodom má tiež pomerne slušnú úroveň, no lacný brak ako Adela show nesiaha tomuto programu CBS ani po členky. Craig Ferguson a jeho škótska angličtina ma zatiaľ stále bavia, a myslím, že ma tak rýchlo ani neomrzia. Letterman taktiež výborný, ale toto mám o malý kúsok radšej. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Od 13. 4. 2009 pil Craig Ferguson tradičně ze svého hadího hrnku .Ten dostal od herečky Mary McCormack, která mu ho přivezla z hadího muzea v Albuquerque. (DanteZ)

Reklama

Reklama