Reklama

Reklama

Reportérka Sadie Blakeová (Lucy Liu) se probouzí v márnici, aby zjistila, že se stala upírkou. Samozřejmě poněkud nedobrovolně, což ji pořádně naštve a rozhodne se, že nemrtvým, kteří za to mohou, pomůže k tomu, aby byli konečně dokonale mrtví. Můžete se tedy těšit na temný příběh upíří války se vším všudy. Zajímavostí je, že film byl natočen během pouhých 30 dní. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

fraktal 

všechny recenze uživatele

UnRated 122 minutová verse - čekal jsem nudu - a navíc mne horory obvykle moc neberou. Respektive očekávám uvěřitelnost. A zde jsem ji dostal. Navíc netradičně sekaný děj (nejen flashbacky, ale i prohození celých dějových úseků) oživuje jinak klasický scénář: křivda, útěk, realizace, hon spojený s poznáním ceny života a závěrečná vyvražďovačka a tak vám to celé uteče jako... krev ze žil. K dobru musím přičíst zejm. minimalismus co se efektů týče (snad jen ty zvuky...) i vampýrské výbavy. # Is it genetic? #I haven't exactly volunteered for tests. #- What about food? -# What about it? #You can't keep down regular food? #You have a skillful way of putting a girl at ease, Rawlins. Try asking me anything else. #How many guys have you slept with? #Since my, uh... what did you call it, condition? # - None, I guess. #- You guess? # -I was taught to never play with my food. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Upíri bez nadľudskej sily, temnej charizmy a čo je najhlavnejšie, tesákov, sú pre mňa len ľudia chlaščúci krv. Hlavná hrdinka väčšinu času strávi v bezvedomí, stačí ju len ovaliť po hlave a netreba sa do toho ani nejako špeciálne vkladať. A len tak na okraj, aj zvyšok stojí za prd, vrátane "príbehu" a dialógov. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Oběť: Lovec krve“ je takovým hybridem hororu a akčního filmu, který nestojí na dostatečně zajímavém příběhu, kdy problém je s hlavním záporákem, který je neskutečně nudný, Carla Gugino, která by mohla mít zajímavou postavu, mizí ze scény příliš, a nakonec ona ani ta hlavní hrdinka v podání Lucy Liu není nějak ohromně napsaným charakterem. Prostě takový lepší podprůměr. ()

-ELFKA- 

všechny recenze uživatele

Čo nové nám tento filmík priniesol? Absolútne nič. A vadí to? Vlastne ani nie :-) Tento "horor" ma viac pobavil než vystrašil a to je fajn, ja sa nerada bojím. Je akčný asi ako nedelné doobedné filmy s Olsenkami, no neotravoval ma tak strašne ako tie nepodarené dvojičky, takže opäť dobre. A skončil v rovnako "premakanom" štýle v akom sa niesol celý film. Taaakže žiadna sláva a pritom ma neiritoval, vlastne ani nemám z filmu žiadne pocity, nejako ma otupil :-) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Bezďáka zabila, krve se napila... svědomí hryzalo, tak všechno vyblila." Málo platné, Lucy Liu je kočka, univerzálně. Sluší jí to za živa i posmrtně, dokonce i když zrovna vysává starého bezdomovce a pak se jí zvedne kufr (aby taky ne, takovej vágus) a všechnu tu drahocenou krev vyblije na chodník. Tím ovšem klady filmu končí, takže kuš! Ale ne, to nebylo na fanoušky filmu, já myslel kuš do ruky... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Celý film se odehrává v noci. (cariada)
  • Mako si zde zahrál svou poslední roli. (Pumiiix)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. dubna 2007 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (Piercee)

Reklama

Reklama