Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (283)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Koho by nebavilo hledání pokladů v moři. Bavilo mě to asi tak stejně, jak Do hlubiny. Matthewa McConaughey míval tohle období, kdy hrál v hollywoodskejch jistotách a romantickejch komediích, ale v podstatě proti tomuhle filmu nemůžu říct nic moc špatnýho. Jasně, nebylo to kdovíco, ale chtěl jsem to už dlouho vidět a věděl jsem, že tohle se přesně hodí na večer, kdy nebudu muset moc přemejšlet. A co jsem čekal, to jsem taky dostal. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ne tak tohle vazne neni zadna seriozni honba za pokladem s uplatnovanim spickovejch znalosti a hledanim stop. Mnohem vic to pripomina takovy letni dobrodruzstvi, kde se parta lidi flaka na plazi a nahodou objevi poklad. Ono se ani neni moc co divit, zhruba tak pulka postav tady moc rozumu nepobrala a chovaj se jak retardi. Samozrejme v cele s McConaugheym. To je takovy opaleny vysvaleny hovado, ktery se neustale usmiva, nez mu neco dojde muze si clovek skocit na zachod a kazdou chvily ho nekdo sereze. Ale nastesti taky maximalni sympatak, kterymu musite fandit. Hudson je tradicne roztomila a ostatni sice tak extremne nevynikaj, ale jsou taky v pohode. Jelikoz jsem ale ani zadny hardcore hledani pokladu necekal a byl jsem pripravenej spis na romantickou dobrodruznou komedii, dostal jsem presne to, co jsem cekal, do toho sem tam nejakou uchazejici akci a prekvapive i nejakej ten cakanec krve, takze jsem spokojenej. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie. Opravdu vyloženě zafunguje v létě (i když v zimě se u této komedie zahřejete). No komedie?! Jako pár gagů vtipné je. Už jen ten fakt , že velkého nigga rapera hraje někdo kdo je spíše jako raper drsňák směšný. Ale co. Je to oddychové , milé a celou dobu se člověk cití jako na pláži. Přivřete oči u pár chybiček u toho konce a budete opáleni. Akorát nevím zda je nutné vidět neustále McConaugheyo polonahého?!Btw. Alexis Dziena je tady opravdu , ale opravdu SEXY! ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nečakal som žiadnu slávu, ale túto nezaujímavú nudu som si mohol aj odpustiť. Nemám príliš v láske filmy s tématikou hľadania pokladov a navyše, keď z toho vznikne takáto zlátanina, ktorá disponuje akurát dobrou kamerou a perfektným vizuálom či príťažlivým obsadením. Škoda 70tich miliónov. Za tie peniaze mohlo vzniknúť podstatne lepšie dobrodružstvo. Oddychovka to je, ale nie každému stráviteľná. Lepšie 2*. 45% ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson zbožňujem, páči sa mi v každej polohe(ehm...hereckej - samozrejme), ale romantické komédie jej proste seknú. Jej monológ pred zrkadlom so slzami v očiach je úžasný:). Samotný príbeh už taký extra zaujímavý nie je, ale akčné momenty sú veľmi pekné, takisto sem tam padne aj nejaká vtipná hláška a ústrednej dvojici to spolu pristane. U mňa to vychádza tak na 70 % - proste príjemná oddychovka. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Přestože film vydělal celosvětově slušnou sumu dolarů, do mnoha států se dostal bez kinodistribuce. (Rodriguez)
  • Postava "Moe Fitche" byla inspirována hledačem pokladů Melem Fisherem. (Pethushka)

Reklama

Reklama