Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Mam rad tyhle maly filmy s neznamymi herci. Vzdycky se mi na ne dobre kouka a mam z nich fajn pocit. Taky mam rad povidkove filmy, ale nevim jestli mi uplne vyhovoval ten zpusob propojeni tech povidek. Nabizi se srovnani s filmem After sex a moje hodnoceni je skoro stejny. Tenhle je ale min teplej a mozna trosku milejsi a usmevnesji :). Kazdopadne je to vyborny maly film, ktery ma srandu i pointu a ja nemuzu jit pod 80%. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Šukacím filmom nemôžem nejako nikdy odolať :). Treba však priznať, že tej kopulácie tu je síce dosť, ale vzrušenie si predstavujem trošku ináč. Tri však dávam za to, že pri tých posteľných scénach aktérom z huby občas vypadne celkom trefná myšlienka alebo zaujímavý dialóg. Je vidieť, že scenárista žije na tomto svete a vie proste, ako to sem tam chodí. Film je inak sračka. Tentoraz, ale na jeden krát v celku pozerateľná sračka. Nič viac, ani nič menej. ()

Reklama

Gore 

všechny recenze uživatele

Mozaika pětice příběhu v šesti dějstvých, kdy nejlepší přátelé, pár, ex-pár, kolegové na prvním rande a dva spolubydlící s přítelkyní jednoho z nich prožívají, jak už název napovídá, šukání zahrnující I. začátek, II. předehru, III. sex, IV. pauzu, V. orgasmus a VI. doznívání v humorné, odlehčené soft formě. Horší to je s tím humorem. Smál jsem se jen u páru a spolubydlících, kteří byli velmi vydařené a vtipné. U zbylých tří to byla spíš jen tezovitá nuda. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavné to tedy zrovna moc nebylo, ale nudit se člověk taky nebude. Skončilo to někde mezi, film je jistě zajímavý. Navíc nám poskytuje jakousi sondu do intimního života různých milostných párů. Kdo se stydí raději nepouštět, kdo má vedle sebe přítele(kyni) určitě pouštět, film ve kterém jde jen o TO jedno totiž spolehlivě nabudí. 50% PS: Nejvíce mě zaujala Diora Baird. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, čekal jsem inteligentí komedii, ale nějak se mi jí nedostalo. Neřadím se mezi puritány, ale koncentrace slova ,,šukat'' tam na těch pár vtipů byla drtivá - což nejednoho otráví. Námět byl zajímavý. Ukázat jak je to se sexem a vším kolem něj u u páru, starých přátel, páru na prvním rande, u znovu se se sešlých partnerů a tak trochu podivné trojky... Děj je navíc je rozdělen na jednotlivé kapitoly, kde v rámci úvodu, předehry, aktu samého, přestávky, orgasmu a závěrečného rozuzlení máme možnost sledovat jednotlivé páry. Bohužel ve filmu se hodně kecá, řada věcí mi přišla přitažená za vlasy. Jediné co je nutno ocenit bylo nasazení sympatických herců a velmi krásných žen. Zejména Carly Pope je fakt kus a za ní dávám třetí hvězdu (asi bych se od ní nechal překecat k přátelskému pomilování :-).... I když to nebylo nic světoborného, jsem si jist, že vám některé scénky nebo i dialogy mohou přijít povědomé. Pár jich je ze života. Jako komedie však spíše podprůměr. ... * * * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama