Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Redík 

všechny recenze uživatele

Osm příběhů o rozhovorech po sexu o sexu. Osm rozdílných dvojic reší rozdílné problémy spojené se sexem. První z dvojic je kamarádské duo, které si volné chvilky vyplňují "kamarádským" sexem. Příčemž jeden druhého tajně miluje. Další dvojicí jsou dva mladíci z nichž jeden je gay a druhý si svojí orientací není jist. Třetím párem jsou dva teenageři, kteří spolu navzájem prožili svoje "poprvé" a jejích posexuální rozjímání narušila matka dívky. V další povídce jsou dvě dívky řesící lesbickou orientaci jedné z nich. Pátým párem je starý manželský pár, který prožil pestrý sexuální život a vzpomínají jaké to bylo a přemýšlí jaké by to bylo, kdyby to bývalo nebylo, tak jak to bylo. Jako šestý se ukáže homosexuální milenecký pár, který řeší kdo ve vztahu bude žena a kdo muž. Předposlení povídka ukazuje bývalý pár, kteří řeší důvod krachu jejich vztahu a popisují své současné vztahy. Poslední osmá povídka je o dvou mladých lidech, kteří se seznamili v klubu, vyspali se spolu a až poté zjištují o sobě potřebné informace. Všechny povídky jsou zábavné a řeší životně reálné situace, tudíž každý si ve filmu najde to co ho zajímá. Jako nejzdařilejší bych hodnotil první a poslední povídky celého filmu. V poslední se člověk spíše baví a nevěřícně kroutí hlavou nad cynickým chováním slečny. První povídka mě naopak zaujala svým krásným romantickým závěrem, kdy se kamarádi vyznají pod rouškou noci ze svých citů. Ostatní povídky však nijak výrazně nezaostávají za těmito dvěma, přičteme-li, až na pár vyjímek, sympatické obsazení (zvlášť ženská část se vyvedla- nádherná Emmanuelle Chriqui, dračice Mila Kunis, roztomilá Charity Shea), tak ve výsledku máme kvalitní podívanou nejen pro milovníky sexu.75% ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Osm různých párů a každý vede diskuzi po právě proběhlém sexuálním aktu. Tudíž nejde o žádné lechtivé podívání, ale spíš o zvídavou sondu do myšlení vybraných párů. Poukazovaný snímek je uváděn jako komedie. S tím nesouhlasím, ke smíchu mi tedy rozhodně po shlédnutí nebylo. Různé páry (hetero, homo, staří, mladí, šťastní i rozhádaní..) jsou zde promítány, kterak vedou existenční rozhovory ihned po sexu. Je to milé, místy ba přímo roztomilé. Je to krátké, takže než byste se začali nudit všemi těmi narychlo navlíknutými trenkami hned po styku, tak to skončí. Herecky zvládnuté velmi slušně, zbytek ujde, žádný zázrak ovšem nečekejte. Rozhodně vám film neudělá díru do hlavy, ani jsem nezačala po shlédnutí zpytovat svědomí. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Kvalita povídek je nevyrovnaná, nejlepší jsou ty komediálně laděné, jako je ta s prvním sexem, nebo vynikající poslední. Některé jsou velmi zajímavé, některé nudné (obě homosexuální). Celkově vzato vzhledem ke kraťoučké stopáži a jako vždy kurevsky krásné Mile Kunis, Emmanuelle Chriqui a spoustě dalších bab dávám solidní 4*. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Několik krátkých scének následované po sexu. To je film Po sexu. Z osmi se mi líbilo minimálně 6 scének, což není špatný. Jen škoda, že některé byly tak krátké. Příjemný film poskládaný z krátkých příběhů/momentů, přičemž některý z nich se dají brát, že jsou ze života. A vcelku běžné (ne všechny!!!). Hodnocení: 65% ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Moc ne... Pár trefných point zabalených v "Po soumrakovském" hávu, jedna unesitelná historka a nevkusná snaha o konkurenci kanadskému "Young people fucking". Navíc výstavba jednotlivých historek jdoucích za sebou nutí diváka čekat na tu "lepší další" a když ani ta nedojde, naděje měkne jak prvotní záhřev v kalhotách. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama