Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Skvelá a roztomilá satirka. Pri Tropic Thunder som sa "na plný plyn" bavila s projkeciou no. 2, s What Just Happened? mám dojem "plnoplynnosti" (?... no trebárs :-)) už pri prvotnom mítingu, čo je moc, moc a moc cenné..... Áno, cením si to a už okolo polky som mala o 2. projekcii jasno, po skončení mám jasno, že sa na ňu tak nejak dosť luxusne teším (!) Najviac ma samo bavili scény s Bruceom a s rejžom. A to čakanie na Brucea Willisa- bude sa točiť? vs. nebude sa točiť? / bude Bruce, čo rozpáli každú menštruujúcu ženu či nebude Bruce, čo rozpáli každú menštruujúcu ženu? Tak bude či nebude? .-) No nič, každopádne husté!, sťa čakanie na armagedon predvádzajú tvorcovia, z toho jeden normálne striasa úzkosť...!!! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"BRUCE WILLIS JE TLUSTEJ?" "TLUSTEJ, S VOUSAMA JAKO GRIZZLY..." Perný týden v životě hollywoodského producenta ve výborném De Nirově podání. Ovšem I další obsazení stojí zato, přičemž hvězdy jako Willis nebo Penn hrají sami sebe a v nevděčné pozici šijí do primadon ve svých vlastních řadách, což z pozice diváka, který příležitostně žasne nad zveřejněnými požadavky hvězd a hvězdiček showbizu, můžu kvitovat jedině s povděkem. V návaznosti na to se režie i kamera tváří jako něco na způsob skutečného záznamu a v rámci své kategorie jdou tak hlavní myšlence snímku pěkně na ruku. Osobně se mi tento nepřikrášlovaný pohled do zákulisí továrny na sny líbil hodně. 80% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Já tomu filmu nevěřím. Že se producenti a herci občas chovají jako idioti, o tom žádná, dělají to pod tlakem peněz a investorů. Ale tady se vypíchnou dva v podstatě hloupé a zástupné problémy, kterým prostě nevěřím. Nevěřím, že by nějaký producent, který je úspěšný a má to v hlavě v pořádku, dovolil točit film, kde zastřelí psa (ať si myslíme, co chceme, o té paralele, kdy na zastřelení člověka diváci nereagují, ale na psa ano, yes, svět je naruby), a taky nevěřím, že filmová hvězda, která má úspěch založený na hladce oholeném xichtu a macho projevech najednou pocítí uměleckou integritu jen s plnovousem. To jsou takové kraviny, že pak už nevěřím ve filmu ničemu. Chtěl být kritikou, parodií, ale nemá koule věci pojmenovat přímo, a tak si bere berličky, jednu horší než druhou, které samy o sobě jsou vachrlaté a k ničemu, Film navíc neví, jestli chce být vtipný a parodický, nebo dramatický, některé scény jsou možná zajímavé (třeba nechtěně chtěná reklama na M&M, když se pan režisér rozčílí), ale celkově nuda, zvlášť pro toho, kdo se chvíli kolem filmařiny motal. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

BARRY LEVINSON UŽ V BRANŽI DĚLÁ NĚJAKÝ TEN PÁTEK A TAK VÍ, ŽE VÝROBA FILMŮ JE VELMI TVRDÝ SPORT. ROZHODNĚ ŽÁDNÁ ROMANTIKA. UMĚNÍ- TO JE AŽ TÉMĚŘ NA POSLEDNÍM MÍSTĚ. V PRVNÍ ŘADĚ JDE O PRACHY A PAK HODNĚ DLOUHO NIC. Má dost zkušeností a schopností nám tu honbu za penězi popsat a když si do hlavní role vezme de Nira, nemůže se to podělat. Mnoho dalších hvězd si v té židovské čtvrti zvané Hollywood také přihřálo svou polívčičku. Tak nám pan Levinson prostě jen předestřel, jak to v těch studiích vlastně chodí. Mě se to líbilo. 80% ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Jako satira na Hollywood to nebylo úplně špatné i když do cynického nadhledu Altmanova Hráče to mělo přeci jen daleko. Horší to však bylo s Bennyho rodinnými problémy, u nich jsem se nepokrytě nudila, tak moc to bylo utahané a jakkoliv se snímek pokoušel vzbudit sympatie k chudákovi utrápenému a vytíženému producentovi, u mě tato snaha nepadla zrovna na úrodnou půdu, já celou dobu fandila tomu režisérovi, co se nebál na konci svého filmu nechat zastřelit psa. Ne, že bych tedy měla něco proti psům. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Heslo filmu "In Hollywood, everybody can hear you scream (V Hollywoodu tvůj křik každý uslyší)" je hříčka na slavný titulek filmu Vetřelec (1979) "In space no one can hear you scream (Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet)". (HappySmile)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama