Reklama

Reklama

Jeniffer Marshová (Diane Lane) je svobodná matka ale především agentka FBI, která společně se svým kolegou Griffinem Dowdem (Colin Hanks) pátrá ve dne v noci po lidech porušujících zákony prostřednictvím internetu. Jednoho dne dostanou tip na bizarní stránky, na kterých jejich autor zabíjí nejenom zvířata ale také lidi a to v přímé závislosti na jejich návštěvnosti. Úporná snaha okamžitě vypátrat provozovatele se však mění v beznadějné zjištění, že jejich umístění je prakticky nevysledovatelné… Už vůbec však nemají tušení, že hlavním předmětem zájmu „majitele stárnek“ se stávají právě oni sami… Poté, co se do rukou brutálního vraha dostává také agent Dowd je Marshová nucena spojit síly s místním policejním detektivem (Billy Burke) a najít vraha dříve, než její kolega ve vražedné hře podlehne. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"HIGH-END TECH AND LOW-END PORN. YOU SURE IT'S A GUY? IF IT'S A WOMAN, SHE COULD BE MY SOUL MATE." -------------- Hľadal som nejakú susedskú stalkerčinu, samozrejme, že mi chytrý Google odporučil úplnú odvec. Niežeby mi pacol lahôdku na štýl Disturbie, nie, kdežeee, namiesto šmírovania susedky ďalekohľadom niekde na predmestí tu máme online snuff, ktorý sa ani neunúvali hodiť niekde do kúta internetu, ale rovno na .com doménu. To akože kde sme? :D Ale nehnevám sa. Nie je totiž nad krimi thriller, ktorý je vyslovene v každom jednom aspekte milimetrík nad priemerom a ako bonus má ešte ten božský, nádherný šedý kamerový filter, ktorý ide dokonalo ruka v ruke s daždivým počasím a jesennými stromami bez lístia. To je taká rutinérska záležitosť už, že nedokáže ani sklamať či nahnevať, buď nič alebo potešiť. A o tom, že je to státisíce míľ vzdialené od slávneho Schumacherovho 8MM sa nemusíme ani baviť. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

skôr slabší priemer . . . gregory hoblit sa špecializuje na thrillery, a aj keď si v nich vypestoval pomerne istú ruku, svoje najlepšie kúsky má už asi za sebou, untraceable je spojenie už viackrát videného krimithrillerového štandardu - či už si spomenieme na mlčanie jahniatok, sériu saw alebo hoci aj taký nepodarok ako fear.com či iné . . . casting je nevýrazný, no nie nepríjemný, rozuzlenie náhle rovnako ako aj napätie postrádajúci záver, ale inak solídny thrillerový priemer skôr do TV alebo na video; ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Voyeurství na síti, vzrušující smrt neznámé osoby a utrpení LIVE aneb kdo z nás je v nynějším globálně propojeném elektronickém světě bez viny, nechť hodí (do monitoru) kamenem. Ať se dívám, jak se dívám, nevidím nic letět.. Thriller předvídatelný jak výsledek hlasování ohledně omezení imunity zákonodárců odpočívajících v lavicích Poslanecké sněmovny naštěstí ukočíroval alespoň do stavu snesitelné průměrnosti dovedný řemeslník tohoto žánru Gregory Hoblit a snad i donutil diváka k zamyšlení nad otupělostí a cynismem společnosti nového tisíciletí, které se smrt dotkne, jen pokud zaúřaduje dostatečně blízko. Aniž bych chtěl podceňovat znalosti D.Lane v oblast výpočetní techniky, tak dle mého při čtení svých replik ve scénáři porozuměla nanejvýš 10 % textu. Hlavu vzhůru, Diane - já na tom nebyl o nic líp.. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Film z deštivého Portlandu, ze kterého si za týden nebudu nejspíš pamatovat už zhola nic, ale který mi příjemně zpříjemnil příjemnou večeři, a to se počítá. V rámci thrillerového žánru lehký nadprůměr, i když scénář byl chvilkami trochu nenápaditý a potenciálu námětu (smrtelná tortura on-line) nevyužil na sto procent. Ale samotný závěr byl zábavný (fandění u monitoru na policejní stanici), hlavní hrdinka pěkná (máma "nového" Supermana), a záporák měl vhodně šílený výraz. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Místy mrazivý thriller čerpající inspirace z několika posledních úspěšných filmů včetně Saw. Film stojí a padá na zápletce, která konzistentně příliš nedrží a děj jakoby přeskakuje některé vysvětlující pasáže a přijde už s hotovým řešením. Jindy sympatická a dobře hrající Diane Lane je nevýrazná, což ani tak nevadí, Smrt on-line stejně v hlavě dlouho nevydrží. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • V čase 52:15, když si Griffin (Colin Hanks) prohlíží fotografické záznamy z kamer, si můžeme všimnout na monitoru vlaku Českých drah. Zajímavý je text dole: „Trasa směr Prdelovice.“ Jedná se zřejmě o nějaký vtípek či skrytý odkaz od nějakého českého CG supervisora. (Leopard105)
  • V 14:35 si můžeme všimnout,na monitoru PC české vlajky. (DanielW94cz)
  • Griffin Dowd (Colin Hanks) se zmiňuje, že se chystá na rande se sekretářkou jménem Peggy. V seriálu Mad Man (od r. 2008) hrál Hanks postavu Otce Johna Gilla, kněze, který se seznámí se sekretářkou Peggy (Elisabeth Moss). (Dr Lizal)

Reklama

Reklama