Reklama

Reklama

Jeniffer Marshová (Diane Lane) je svobodná matka ale především agentka FBI, která společně se svým kolegou Griffinem Dowdem (Colin Hanks) pátrá ve dne v noci po lidech porušujících zákony prostřednictvím internetu. Jednoho dne dostanou tip na bizarní stránky, na kterých jejich autor zabíjí nejenom zvířata ale také lidi a to v přímé závislosti na jejich návštěvnosti. Úporná snaha okamžitě vypátrat provozovatele se však mění v beznadějné zjištění, že jejich umístění je prakticky nevysledovatelné… Už vůbec však nemají tušení, že hlavním předmětem zájmu „majitele stárnek“ se stávají právě oni sami… Poté, co se do rukou brutálního vraha dostává také agent Dowd je Marshová nucena spojit síly s místním policejním detektivem (Billy Burke) a najít vraha dříve, než její kolega ve vražedné hře podlehne. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (272)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený thriller o morbiditě lidské povahy, o fascinaci cizím utrpením, o ochotě přispět svou troškou do krvavého mlýna něčí bolesti. Málo platné, máme to my svině v sobě a nemyslím, že by film byl vzdálený realitě: určitě by se na stránky se smrtí v přímém přenosu přihlásila spousta úchylů, šmejdů i jinak normálních lidí, nechyběly by cynické až kruté postřehy přihlížejících, zodpovědnost veškerá žádná. Scénář mohl trochu přitlačit na pilu, umím si představit sympatičtější obsazení, inovativnější režii... ale na druhou stranu ani nemám důvod k nějaké zdrcující kritice a plivání žluči. Film byl napínavý jak gaťky s příměsí elastanu, měl myšlenkový přesah, nenudil. Ke čtvrté jiskřičce chybí málo, možná stačilo vypustit to "ty, ty, ty!" na zlé, ošklivé piráty. 67%. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"HIGH-END TECH AND LOW-END PORN. YOU SURE IT'S A GUY? IF IT'S A WOMAN, SHE COULD BE MY SOUL MATE." -------------- Hľadal som nejakú susedskú stalkerčinu, samozrejme, že mi chytrý Google odporučil úplnú odvec. Niežeby mi pacol lahôdku na štýl Disturbie, nie, kdežeee, namiesto šmírovania susedky ďalekohľadom niekde na predmestí tu máme online snuff, ktorý sa ani neunúvali hodiť niekde do kúta internetu, ale rovno na .com doménu. To akože kde sme? :D Ale nehnevám sa. Nie je totiž nad krimi thriller, ktorý je vyslovene v každom jednom aspekte milimetrík nad priemerom a ako bonus má ešte ten božský, nádherný šedý kamerový filter, ktorý ide dokonalo ruka v ruke s daždivým počasím a jesennými stromami bez lístia. To je taká rutinérska záležitosť už, že nedokáže ani sklamať či nahnevať, buď nič alebo potešiť. A o tom, že je to státisíce míľ vzdialené od slávneho Schumacherovho 8MM sa nemusíme ani baviť. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Smrť on line je v zlom zmysle slova komerčný kvázi cool triler. Chel som napísať že pre masy, ale tržby a ohlasy potvrdzujú, že už takáto schéma nefunguje ani na nenáročných divákov. Treba to brať tak, že to nie je nuda, že je tam sexi vyšetrovateľka Diane Lane a že to nakrútil Gregory Hoblit, ktorého ostatné filmy mám dosť rád, takže mu tú polhviezdu s odretými ušami pridám. Toto fičalo v 90tych rokoch. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Tak tuctové a průměrné, jak jen to jde. Film má sice zajímavou a slibnou myšlenku, ale rutinní režie z ní nedokázala vytěžit absolutně nic, co by bylo hodné zapamatování. Atmosféra slabá, herci nudní a celkový obraz ani z poloviny tak ponurý a nepříjemný, jako třeba v nápaditém Saw. Prostě další z mnoha thrillerů, které vymizí z hlavy ještě dříve než stačí pořádně vychladnout DVD. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Voyeurství na síti, vzrušující smrt neznámé osoby a utrpení LIVE aneb kdo z nás je v nynějším globálně propojeném elektronickém světě bez viny, nechť hodí (do monitoru) kamenem. Ať se dívám, jak se dívám, nevidím nic letět.. Thriller předvídatelný jak výsledek hlasování ohledně omezení imunity zákonodárců odpočívajících v lavicích Poslanecké sněmovny naštěstí ukočíroval alespoň do stavu snesitelné průměrnosti dovedný řemeslník tohoto žánru Gregory Hoblit a snad i donutil diváka k zamyšlení nad otupělostí a cynismem společnosti nového tisíciletí, které se smrt dotkne, jen pokud zaúřaduje dostatečně blízko. Aniž bych chtěl podceňovat znalosti D.Lane v oblast výpočetní techniky, tak dle mého při čtení svých replik ve scénáři porozuměla nanejvýš 10 % textu. Hlavu vzhůru, Diane - já na tom nebyl o nic líp.. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • V 14:35 si můžeme všimnout,na monitoru PC české vlajky. (DanielW94cz)
  • Ve filmu si zahráli sami sebe i skuteční televizní hlasatelé z Portlandu. Byli to Marilyn Deutsch, Pete Ferryman, David Freitas, Jim Hyde, Kimberly Maus a Kerry Tomlinson ze stanice Oregon KPTV Fox 12. (Dr Lizal)
  • Ve scéně, kdy agentka Marshová (Diane Lane) poslouchá v autě rádio, zobrazuje se frekvence jako 108,9 FM. FM rádio má však frekvenci pouze do 107,9. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama