Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý pár (Patrick Wilson a Kerry Washington) se právě nastěhoval do svého kalifornského domu snů. Záhy se však stává terčem souseda, který těžko snáší, že má každý z manželů jinou barvu pleti. Přísný osamělý otec (Samuel L. Jackson) pracuje jako losangeleský policista a zároveň si umínil, že se stane samozvaným strážcem pořádku v okolí. Jeho noční kontrolní procházky a až příliš zvědavé oči někomu přinášejí pocit bezpečí, ale mladé novomanžele stále více obtěžují. Proti trvalému narušování soukromí se dvojice nakonec začne bránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (255)

Terva 

všechny recenze uživatele

Lakeview terrace. Samuel L. Jackson se už od prvních minut filmu chová jako černoch z velkým mindrákem. Docela mně překvapil ten srdečný "Japonec" na začátku. Pak už to jelo....jsi Euro-mexi-japo-činostánec?...jsem z 1/7 Čeroki...jo a z dalších 93% falešnej negr.... Od začátku je film protkán silnou nenávistí a čistým rasismem. V půlce snímku už mně bolela hlava, ještě že se Niel LaBute rozhodl prolnout do filmu ten požár na pozadí, jinak bych to snad ani nedokoukal. Dám jednu hvězdu, za Jacksona a zajímavou Kerry Washingtonovou, jinak bych musel dát -odpad-. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Až do posledních okamžiků sledujete otravného policistu Samuela, jak se snaží znepříjemnit život nově přistěhovanému páru mladých lidí. Tempo je sice vystupňované, ale chabý rasistický důvod nenávisti mě docela nudil. Vyústění v pár šarvátek je jedině dobře, protože jinak by se jednalo o film na špatné adrese :-) Slabší průměr... Zajímavosti: S natáčením se muselo spěchat, protože se požár rychle šířil / ... a ty prášky přestala brát schválně :-) 40% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $39,263,506Tržby Celosvetovo $44,653,637Tržby za predaj DVD v USA $22,181,399 //počet predaných kusov 1,326,221║ šikovný thriller s dobre obsadenou dvojicou Samuel L. Jackson a Patrick Wilson /60%/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle dům je fakt na špatný adrese, a Samuel L. Jackson se chová jako největší sráč. Nic víc o tom filmu vědět nemusíte. Pokud se Vám zalíbí atmosféra už od začátku, vydržíte až do konce, jinak to asi sundáte jako druhá strana uživatelů, kvůli kterým má tento film tak nízké hodnocení. Dle mého názoru si to ale vůbec nezaslouží. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Realitní kancelář "Život v troskách" nabízí k prodeji exkluzivní rodinný dům. Je situován na sesouvajícím se svahu, s nádherným výhledem na blížící se monstrózní požár: marný boj hasičů s plameny budete moct sledovat přímo z okna obývacího pokoje! Vzduch je zde atraktivně provoněn aromatem dusivého dýmu. Jedná se o velmi klidnou lokalitu, ve které vás přes den bude rušit pouze zpěv ptáků, sousedova motorová pila, sekačka, rozbrušovačka a vstávat budete s kuropěním za libého zvuku cirkulárky. Tiché noci jsou ozvláštněny sousedovic divokými mejdany a houkajícími alarmy. K RD patří pozemek - zahrada a bazén, obojí hojně zaléváno sousedovou močí. Čtvrť je prostá kriminality, neb nad Vaším bezpečím bude bdít vnímavý soused, kvalitně vyzbrojený agresivní rasista s roztomile psychopatickými sklony. Jeho halogenové reflektory Vám budou šajnit do ksichtu i pod zavřená víčka a zločinci tudíž nemají příležitost přiblížit se k Vašemu domu nespatřeni, nejsou-li pozváni. Výhodná koupě, neváhejte! Jako bonus nabízíme služby rozvodových právníků. 70% A mohlo to být víc, kdyby se závěr nezvrhnul v hollywoodské klišé. Kromě toho jsem zcela pobouřena až šokována, že v roli rasistického šmejda nefiguroval herec bílé pleti; jak skandální, takto lživě naznačovat existenci předsudků a nenávisti u etnických nebělochů! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (7)

  • Tetování KPW na levém rameni Patricka Wilsona (Chris) znamená Kalin Patrick Wilson, jméno jeho prvorozeného syna. (Dr Lizal)
  • Dej filmu je voľne inšpirovaný skutočným prípadom afroamerického policajta menom Irsie Henry z kalifornskej Altadeny, ktorý bol suspendovaný kvôli rasovo motivovaným činom voči svojim susedom. (bergCA)

Reklama

Reklama