Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA The Intruder (více)
Trailer

Mladí manželé (Michael Ealy a Meagan Goodová) si koupí vysněný dům v Napa Valley v domnění, že našli dokonalý domov pro založení rodiny. Když se k nim však muž, od kterého nemovitost koupili (Dennis Quaid), začne potajmu vkrádat a narušovat jim život, pojmou podezření, že se za rychlým prodejem skrývají temné úmysly. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tohle už jsme nejednou viděli, někdo se někam přestěhuje a tam začne mít problémy s nějakým "vetřelcem" nebo nezvaným hostem. Nic novýho a já se divím, že to vůbec někoho ještě baví točit. Tady je to navíc podle současných měřítek, tzn. stěhuje se mladej, bohatej, černošskej pár, kterej si koupí mega barák s kusem lesa (jako je to rezidence jako kráva, tu cenu si ani nechci představovat!) od bílýho, zapšklýho, starýho chlapa, kterej si libuje ve zbraních. Kdo je hodnej a kdo zlej je jasně daný od začátku. Ale pak přijdou zase ty nelogičnosti a nesmysly, já fakt nevím... Ona nevěří svýmu manželovi vůbec nic, cokoliv on řekne v prvních dvou třetinách filmu, tak je z jejího pohledu špatně. Nevadí jí ani to, že jim leze týpek do baráku, kdykoliv se mu zamane, to já bych byl teda pekelně nasranej. A to nemluvím o tom, že je to v USA, kde někomu vstoupíte na trávník a (zjednodušeně řečeno) ho můžete sejmout. Je to celý divný, nepochopil jsem ani motiv záporáka (kterýmu teda role sedla dobře) - prodá barák, přitom ho prodat nechtěl, vadí mu, co s tím noví majitelé dělají.. No, nebudu se v tom víc rýpat. Byla to snůška debilních myšlenek převedených na plátno. Nazdar.... ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Jo Dennis Quaid je slušnej narušitel. Hodně jsem mu toho magora věřil hned od první chvíle co se usmál. Co mě ale moc nebavilo byli ostatní hráli tak nějak zbrkle a nepřišli mi úplně ok. Hlavně mě teda takhle někdo narušovat osobní prostor a majetek asi bych ho ztrestal už dávno. Film je průměrný ale koukatelný a Díky Dennisovi snesitelný. 60% ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Opět jeden horor, který u nás nešel do kin ale v USA měl úspěch. No horor. On je to ten nejprovařenější klišovitý thriler už od 90. let. Hrdina/hrdinka/pár čelí dobrosrdečnému sousedovi/manželovi/milence/kamarádovi ze kterého se postupně stává psychopat. Bylo to ohrané a nezábavné už v 90. letech a v roce 2019 je to megaklišé, které se nestydí nepokrytě vykrádat - z Osvícení Here´s Johnny scéna, z Noci s nepřítelem "právě jsem zabila zloděje". Je to slušně natočené a Dennis Quaid je úžasný hnusák (i když jsem ho měl radši když hrával hrdiny), ale je to tak provařený nepřekvapující námět, že výsledkem je nuda jak prase. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dennis Quaid sa posledné roky pekne hral s čoklom v Psej duši a už mal asi toho dosť, pretože tu od prvého záberu strieľa ako blázon. Nakoniec to trochu vyzerá ako vtip, ale on bláznom v skutočnosti je. Herecky to však dáva veľmi hore, až by som povedal že to bol mega výkon a vo vážnej dráme kľudne aj na oscara. Namiesto vážnosti sa tu však nájde aj dobrá zábava, príbeh je tuctovejší, ale na thrillery tohto typu nepotrebujete veľa. Celkovo je to úplne v pohode film, len ho netreba brať ako nejaké vážne krimi. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Do dvou třetin, než se zvrhne příběh do dramatu, je film ukázkou kvalitního řemesla. Děj je klasicky a dobře vystavěný, Dennis Q. svého padoucha buduje systematicky a precizně. V těchto filmech, pokud jste jich už pár viděli, nedojde člověk žádného překvapení, kromě kdy a jakou formou se to celé rozuzlí. A právě v téhle chvíli film selhává. Dennis Q. je herec první třídy a nezasluhuje si hrát jen tak černobílého padoucha jako v závěru sehrál. Takže nakonec zklamání. Koukatelné to ovšem je úplně v pohodě. 60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama