Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Herráček 

všechny recenze uživatele

Anně Farris jsem po celou dobu věřil tu pitomou blondýnku... To jí nejspíš nedalo ani moc práce... A taky to má nehorázně stupidní scénář... Na druhou stranu oceňuju, že závěrečný monolog v plném sále opravdu vyzněl tak stupidně, jak si zasloužil a ne tak, jakoby by mluvil intelektuál a mluvčí, který umí působit na city... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// +nejvíc asi zaujala Emma Stone a těšil jsem se na Annu Faris, občas jsem se mírně pousmál, hudební stránka byla dobrá -příšernej scénář, vadily nekteré stupidní dialogy, i hloupé a naivní chování hlavní hrdinky, navíc ten film není ani moc sexy a český dabing taky za moc nestojí/// Proboha co to mělo být. Film, který na první pohled upoutá svoji líbivou obálkou a Annou Faris v hlavní roli je ve skutečnosti stupidní dívčí komedií s ohraným poselstvým o tom jak být hezká neznamená všechno. Tak snad svoji oblíbenou herečku příště uvidím v kvalitnějším filmu./// Celkem 48%/// ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Kočka Anna Faris a poté i dalších pár holek,které do té doby na sobě nenosily jiné oblečení než barvy šedivé či černé... Hugh Hefner ve své miniroli splnil přesně to, co měl a jeho blonďatí zajíčci pobíhali sem a tam a byli "hloupě krásní" Hloupost z daného filmu přímo stříkala, ale co nadělat...někdo to tak prostě má a Anna Faris si s tím pohrála na maximum...Bavila jsem se a čekala, co dalšího holky ještě vyvedou... Ale stačilo to nadmíru a i když to bylo hloupé, bavila jsem se a "barevnost", která na začátku filmu nebyla, na mě stříkala poté ze všech stran :D ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Anna konečně naplno předvedla své fyzické přednosti a věřte, že je na co koukat, ale myslím, že z pozice naivních, prosťounkých slečínek od Matella, s jejichž výrazem se kdysi proslavila ve Scary Movie se už nevyhrabe. Zkrátka ani nedostane tu příležitost (ne že bych jí to přál) a bude si muset i nadále trénovat svůj překvapený, vyděšený, ale roztomilý kukuč v jednoduchých, holčičích komediích jako Hot Chick nebo právě House Bunny. ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Plakát k filmu vypadá hrozně debilně a vyvolává všechno, jen ne představu o dobrém filmu. Takže bych si nikdy nemyslela, že tohle řeknu, ale chvílemi jsem se u tohohle vážně bavila. Jasně, v podstatě jde o další komedii s “pravou blondýnkou“, tentokrát v růžovém oblečku playboyového zajíčka, která ke štěstí, rozumu a lásce přišla. Prostoduché, neoriginální a plné otřepaných frází. Ale aspoň ne trapné a vulgární. Navíc je fajn, že se tahle komedie nebere moc vážně a dává od začátku jasně najevo, že chce hlavně pobavit. A nemůžu zapomenout na neodolatelně roztomilou Annu Faris, jejíž odzbrojující komediální talent a smysl pro načasování dělají tenhle film koukatelným i v těch slabších momentech. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)
  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)

Reklama

Reklama