Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

2,5* Scenár i celý príbeh je síce ošúchanejší ako skejtborďákove trenírky, morálne ponaučenia recyklovanejšie ako najlacnejší toaleťák a vážne myslené to bolo asi len pre najmladšiu kategóriu tínedžeriek... ale čo už. Kočky sú sexi a sympaťáčky, Anna Faris je tak sladko hlúpučká, záporáčky sú tak hnusne slizké, no a Hef... je proste Hef :-))) Ale keby ste chceli vidieť praotca všetkých týchto "campusových, sorority, fraternity, grécko-abecedných" komédií, pozrite si Animal House - tu niekde nájdete tie najlepšie korene študentských i nechutných komédií. Tie dnešné sú len vyblednuté tiene Študentského zverinca (a často obyčajné pajcovačky - viď motívy outsiderov i hroziacej straty sesterského domu). Inými slovami: "Bluto rules!" ;-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to neskutocna volovina, ale je to tak priblble, ze som sa neraz zasmial. Hlavna hrdinka mi pripominala postavu Reese Witherspoon z filmu Legally Blonde. Proste dokonaly sexy bimbo typ. Len jednotlive narazky na rôzne stereotypy tu nie su tak prepracovane a obcas sa dockame aj nechutnej sceny. Holt, ze to produkoval Adam Sandler na tom vidno. Ale aj jednoduchsie vtipy casto zachranuje skvely casting ktoremu kraluje Anna Faris. Aj totalne tupu trubku dokaze zahrat neskutocne vtipne. A ako bonus sa tu predvadza kopa sexi zien v spodnom pradle, takze je neustale na co pozerat. Vysledkom je klasicka infantilna Sandlerovka so zenskym hereckym obsadenim. 5/10. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Hrozná ptákovina, to uznávám. Ale místy dost vtipné a když vidíte jak Anna Faris válí, tak si prostě nemůžete pomoci. Ta se pro takové komediální, parodické role narodila. Její zajíček je dokonalá nadsázka, kterou si musíte zamilovat. Zbytek už je horší a děj by potřeboval docela přepsat...ale i tak se na to hezky dívá. ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

Omáj, to byla ale sra*ka. O čem film bude, bylo jasný od chvíle, kdy se hlavní hrdinka dostala do skoro zavřeného spolku Zeta. Že by to bylo vtipný nebo romantický jsem si nevšimla, to jsem si spíš všimla, že to bylo trapný. Typická blbost pro puberťáky. Když nad tím přemýšlím, možná by se mohl nějaký puberťák i urazit. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ať má už tato komedie hodnocení jaké chce, já říkám, že byla skvělá. A ani jsem od toho vlastně nic moc nečekal, myslel jsem, že to bude prostě průmerná komedie. Možná pro někoho byla, ale Anna Faris výborně hraje, díky její hlavní role je ta komedie tak dobrá. Nejlepší scéna je když se ocitla ve vězení a vězenkyně si z ní dělali srandu a ona nasadila jen ten svůj nechápající výraz... :) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)
  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)

Reklama

Reklama