Reklama

Reklama

Držitel nominace na Oscara Will Smith ztvárňuje hlavní roli Bena Thomase, muže, který se ocitl na křižovatce a hledá způsob, jak ulevit svému svědomí. Zjistí, že má moc změnit život sedmi cizích osob, které si zaslouží druhou šanci. Když se však do jedné z nich zamiluje, musí se rozhodnut, zda má odhalit své tajemství – i kdyby to znamenalo vzdát se nadobro svého plánu. Snímek Sedm životů od tvůrců filmu Štěstí na dosah je podmanivým tajemstvím plným emocí, okořeněným láskyplným milostným příběhem a smutným, ale inspirativním koncem. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (1 149)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Tohle drama mě dostalo. Willu Smithovi fandím už od dob Bad Boys a pořád dokola mi dokazuje, že právě on je zárukou dobrého filmu. Herců, kteří dokáží perfektně stvárnit komediální , i vážnou roli moc k vidění není a konkrétně u Willa mám pocit, že dokáže zahrát vážně cokoli. Příběh ve smutku se utápějcího Tima, který chce zásadně ovlivnit životy 7 lidí, aby odčinil svou vinu je přímo srdcervoucí ( a to nemluvím o jeho vztahu s překrásnou Emily, která doslova bojuje s časem ).Zkrátka a dobře, těším se na další Willovy role. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem na začátku tápal proč vlastně se tohle všechno děje a kam celý příběh směřuje. Dobrou hodinu totiž člověk s jistotou neví nic. Will hraje skvěle, je jako vždycky sympaťák. Naproti tomu jako hlavní zlo (nebo-li záporáka) zde vidím PRÁCI, jakoukoliv práci, která člověka čeká na každém kroku a otravuje ho pořád a stále prostřednictvím mobilního telefonu. Život by měl být žit za pomocí práce, ne pro ni. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Snímek Sedm životů mě opravdu dostal a zapůsobil na mě. Je sice pravdou, že stopáž je mírně přemrštěná a být film o čtvrt hodinku kratší, nebylo by to na škodu, ovšem i tak natočil Gabriele Muccino perfektní a emotivní příběh s naprosto odzbrojujícím závěrem, jenž diváka dojme, ať chce nebo ne. Je nutné ocenit hudbu, ale i herecký výkon Willa Smithe a Rosario Dawson. O hodnocení vůbec nepřemýšlím. 5* ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Samotná myšlenka filmu je zajímavá, konec docela působivý (i když v posledních minutách už zase až moc okatě dojímavý), ale cesta k němu je zdlouhavá a značně nezávižná, takže jsem se ho pro samou ospalost málem nedočkala. Film mě zkrátka příliš nebavil, přes nastolené téma se mi zdál o ničem a doják na konci mi to prostě nevynahradí. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Will Smith měl hodně slušně rozjetou kariéru. Převážná většina lidí ho vždycky měla ráda v akční poloze, kde dokázal vždycky neskutečně nakládat, ovšem já dovolím tvrdit, že jeho dramatická poloha mu sedí snad ještě více. Srovnání s Pursuit of Happyness se přímo nabízí, bodejť by ne, když těch společných proměnných je tolik a stejně jako u předchozí spolupráce s tímto režisérem je hlavní náměť prvoplánový a záleží jen na divákovi, zda-li se tomuto sympatickému útoku na city podřídí či nikoliv. Film sice začíná velice pozvolna a nedává zprvu žádné odpovědi, když cca v půlce malinko ztratí dech, ovšem ti kdo jej viděli a užili si jej, můžou potvrdit, že to stojí za to. A tím spíše, pokud o hlavní myšlence příběhu neví vůbec nic...9/10 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Film se natáčel chronologicky. Závěrečná scéna se tedy natáčela až jako poslední. Will Smith (Ben) přiznal v rozhovoru, že natáčení pro něj bylo psychicky velmi náročné. (don corleone)

Související novinky

Kid a Nemo Smithovi

Kid a Nemo Smithovi

15.01.2009

Klan Smithových dnes opět vládne titulkům filmového zpravodajství. Především je tu remake Karate Kida, ve kterém si hlavní roli zahraje Willův syn Jaden. Stejně důležitou je však postava jeho mentora… (více)

Reklama

Reklama