Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důstojník Tom Farrell pracuje v Pentagonu. Na večírku se seznámí s přitažlivou Susan Atwelovou. Po vášnivé noci se však dlouhou dobu nesetkají. Až o několik měsíců Farrell zjistí, že je milenkou jeho nadřízeného, tajemníka ministerstva obrany Davida Birce. Ten po hádce Susan zabije. Jeho oddaný pobočník Pritchard nastraží falešné stopy. Obavy má však i Farrell, policii se dostaly do rukou negativy, na kterých je spolu se Susan. Podaří se mu odhalit vraha dříve než ho zatknou? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cevin Kostner v roli agenta KGB Jurija Jevgenija vo filme No Way Out. Reziser Roger Donaldson /neskor natocil V Zajeti rychlosti s Hopkinsom a November Man s Brosnanom/ natocil vsak len priemerny film, ktoreho vacsia cast sa odohrava v Pentagone. Film ma dobre a slusne tempo a dej, takze sa divak rozhodne nebude nudit, naopak, stale sa najde nejaky ten strhujucejsi moment a nuda rozhodne nehrozi. Hlavne, ked si pripomenieme hercov ako Gene Hackman /Francouzska Spojka, Superman, Rozhovor/, a Willa Pattona /Po Zavírací Dobe/. Nahanacky su len po chodbach Pentagonu, ale to az tak nevadi, lebo su dobre natocene. Ovsem, Cevin Kostner mal za rok 1987 este lepsi film na konte, a to Neuplatni s istym Seanom Connerym. 66 % ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jako ten úplný konec kdyby nebyl tak je to asi fuk, ale jinak moc pěkně vymyšlená zápletka gradující do fajn dusné atmosféry, kde ten pomalu se zasouvající poklop ventilace tlačíte očima! Kevin vypadá jako Tom Cruise a klátí tu sexy Sean Young která pro nahotu nejde daleko. Tom (tak se totiž filmová postava ztvárněná Kevinem jmenuje) má ale smolíka, blondýnku s citem pro finance totiž brousí i ministr obrany, a tak v Pentagonu je najednou poněkud těsno (což v Tomových kalhotech taky, haha). Osmdesátkový look je spíš devadesátkový, ale mně to celé dost sedlo, takové filmy když nejsou zbytečně natahované a příliš domotané, já můžu. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Původní noirovku mám už dlouho na seznamu filmů k vidění, naopak tenhle modernější remake jsem už viděl asi 3x a 2x jsem to nedokoukal, protože to je prostě utahaný. Will Patton je vážně slizkej hajzl a Costner je v uniformě štramák, ale ten závěr s tím, že z prstu vycucanej Yuri vlastně existuje a je to Costner, mi připadá jako úplná blbost. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Thriller, kterému rozhodně nechybí napětí. Po spoustě let jsem se na to rád podíval. Podle mě asi první nejvýraznější role Kevina Costnera, tentokrát ve slušivé bílé námořní uniformě. Najít si milenku, která je zároveň milenkou nového nadřízeného, to není jen tak. Posledních pár minut v podstatě celý příběh posune úplně do jiné roviny. 70% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nemáš kapavku ?? Jestli ji máš, tak si mě nepřej !!" ;) Stejně skvostně vystavěný jako dialogy plnými černého humoru odlehčený snímek thrillerového klasika Rogera Donaldsona, který rovněž velmi ozvláštňujícím způsobem pracuje s informacemi, respektive s jejich dávkováním, i z žánrových vzorců vyplývajícími očekáváními, a jeden tak vlastně s nadšením zjišťuje, že čím víc ví, tím méně ví.. Minimálně co bude dál.. Nejen Gene Hackman asociuje neprávem o poznání známější a přímočařejší Clintovu Absolutní moc.. Po celkové analýze viděného to finále prostě vnímavého diváka musí zahřát, logickým výtkám se snad jeden může jenom smát.. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (6)

  • Námořníci v baru v Manile popíjejí filipínské pivo San Miguel Pale Pilsen. (Chicharron)
  • Kevin Costner (Tom Farrell) na väčšinu nebezpečných scén nepotreboval dabléra. Na zdesenie poisťovne, u ktorej boli predstavitelia poistení, Costner natáčal scény, pri ktorých šoféroval, bez predpísaných okuliarov. (beso74)
  • Metro zo scény, kde naháňali Farrella (Kevin Costner), je Metro Line v Balitmore. (beso74)

Reklama

Reklama