Reklama

Reklama

Poté, co se hrdina filmu probudí v nemocnici, vystopuje a zavraždí muže, který ho spolu s pokladníkem při přepadení v bance považoval za mrtvého. Jenže tím způsobí jen to, že společníci mrtvého mu teď jdou po krku. (Filmbox)

Recenze (51)

Shit 

všechny recenze uživatele

Míň keců, míň flashbecků a dojemných vzpomínek a víc akce, tak to moh být celkem slušnej masakr, ovšem to se nestalo a tak to jen zapadne mezi dalších 100 podobných filmů o pomstě, i když pravda, tenhle je jakž takž se solidním příběhem, jenže akce mě bohužel nechala naprosto chladným a nezachránil to ani Coba Gooding, kterej sice na plakátu vypadá krutě, ale ve filmu už tak krutej neni ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem mezi 3* a 4*. Ale nakonec jsem se přiklonil k hořší variantě. Jednak proto, že Cuba Gooding s fousy vypadá strašně směšně ( ale to i bez nich ) a také proto, že prakticky celý film ( až na konec) byl strašně pomatený a chaoticky poskládaný. Nakonec se však tento spletitý spletenec rozuzloval a spolu se solidním koncem to dalo dohromady slušnou podívanou. Kdyby se příběh vzpamatoval dříve, tak by to ty 4* mělo. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

ďalší film, ktorý má neprávom nízke hodnotenie. Mne sa film páčil a videl som aspoň 5O horších filmov ktoré mali ďaleko lepšie hodnotenie. Nie je to síce žiaden zázrak, ale aby bol film zhodený k 51% si fakt nezaslúži. Odporúčam každému kto má rád žáner a nie je už dopredu zaujatý k americkým filmom. Ako Liotta aj Gooding jr. hrajú dobre a robia film kvalitným. 70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film s průměrem padesát procent v hodnocení a dál se nedostane ani kdyby se roztrhal. Co to znamená? Že Hero Wanted je neskutečně nudná blbost, s hvězdou v hlavní roli, která jde ke dnu tím, jak se snaží dostat do nadějných filmů a nakonec z toho vytřískat takovou hrůzu. Takových filmů je sice opravdu plno. Já si ale pro příště budu dávat pozor, když uvidím akční film, který je hodnocen tak jako je tento a radši si pustím něco lepšího, zábavnějšího. Na tohle se snad ani nedá vydržet koukat do konce. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na slušný akční film, ale jediná pořádná akce se objevila až na konci filmu. Do té doby probíhá podivné nudné vyprávění o chlapíkovi, který po rodinné tragédii hledá sebe samého a své místo v životě. A do toho všeho je zamíchaná pomsta. Takovéto téma tu bylo už mnohokrát, takže určité odvětví děje je předvídatelné. Ze začátku by se dalo předpokládat, že se jedná spíše o pouhé drama. Avšak nudné drama. Skutečně se už po třiceti minutách dívat na stále opilého ' Cubu Goodinga Jr.' značně omrzí. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v bulharské Sofii. (Terva)

Reklama

Reklama